Ιδρυμα Ευγενίδου: Δωρεάν προβολές των παραστάσεων του Νέου Πλανηταρίου

Το Ίδρυμα Ευγενίδου μας προσκαλεί στην επίσημη πρεμιέρα των δύο νέων του προβολών στο Πλανητάριο, την Τρίτη 15 Οκτωβρίου.

Πάμε στο Ιδρυμα Ευγενίδου για να δούμε τις νέες του ψηφιακές προβολές;

Στις  18.30, οι μικροί και οι μεγάλοι φίλοι του Πλανηταρίου θα έχουν την χαρά να παρακολουθήσουν την παιδική παράσταση «Ο Κρούμκα στους Πλανήτες», μία νέα περιπέτεια για ηλικίες 5+.  Ο Κρούμκα μαζί με τον φίλο του τον Κίπι, θα μάθουν για το Διάστημα και θα εξερευνήσουν τους πλανήτες του Ηλιακού μας συστήματος. Στις 19.30 η παράσταση «Πέρα από τη Γη» επιστρέφει ξανά στον Θόλο του πλανηταρίου για να μας αφηγηθεί την συναρπαστική περιπέτεια του Ηλιακού  μας συστήματος, για ηλικίες 10+.  Οι θεατές θα εξερευνήσουν τους μακρινούς πλανήτες, δορυφόρους και αστεροειδείς, σε ένα συναρπαστικό ταξίδι που θα  μας αφήσει άφωνους!

Μετά τις προβολές, θα ακολουθήσει παρατήρηση του νυχτερινού ουρανού με τηλεσκόπια, από την Ελληνική Ερασιτεχνική Αστρονομική Ένωση, όπου μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν τα αστέρια και τους πλανήτες.

Η εκδήλωση είναι δωρεάν και ανοιχτή για το κοινό. Τα εισιτήρια θα διανεμηθούν από το ταμείο του Ιδρύματος με σειρά προτεραιότητας από τις 16:30 την ημέρα της εκδήλωσης.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.