Πιστή στην υπόσχεσή της της η MINI αποκαλύπτει από την έκθεση του Παρισιού τις κορυφαίες εκδόσεις των νέων ηλεκτρικών Cooper και Aceman που είναι και οι πρώτες ηλεκτρικές ηλεκτρικής τεχνολογίας της ΜΙΝΙ που παραλαμβάνουν τα συγκεκριμένα σπορ διακριτικά και όσα αυτά συνεπάγονται.

Επίκεντρο και των δύο εκδόσεων αποτελεί ένα ηλεκτρικό μοτέρ με απόδοση 258 ίππους και 350 Nm ροπής το οποίο στην περίπτωση του Cooper εξασφαλίζει επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα σε 5,9 δευτερόλεπτα και σε αυτή του Aceman σε 6,4 δευτερόλεπτα μεγέθη που καθιστούν τις νέες εκδόσεις ταχύτερες στην συγκεκριμένη διαδικασία κατά 0,8 και 0,7 δευτερόλεπτα σε σχέση με τις SE.

Οι εκδόσεις JCW εφοδιάζονται με την μεγαλύτερη μπαταρία των 54,2 kWh η οποία στην περίπτωση του hatchback εγγυάται 404 χλμ. και σε αυτήν του μεγαλύτερου Aceman 392 χλμ.

Ως συνήθως τα διακριτικά JCW συνεπάγονται πολύ περισσότερα από απλή αύξηση των μεγεθών επιδόσεων καθώς και οι δύο εκδόσεις επωφελούνται από αναθεωρημένη ανάρτηση προς όφελος μιας πιο δυναμικής οδικής συμπεριφοράς η οποία συνδυάζεται με σπορ ελαστικά αλλά και ένα αναβαθμισμένο σύστημα πέδησης όπως προδίδουν οι κόκκινες δαγκάνες των φρένων.

Σε σχεδιαστικό επίπεδο, οι εκδόσεις JCW ξεχωρίζουν από την μαύρη γρίλια την οποία κοσμεί μια χαρακτηριστική καρό σημαία μαζί με το λογότυπο της έκδοσης. Το λογότυπο προβάλλεται εν είδει καλωσορίσματος. Τις διαφοροποιήσεις συμπληρώνουν επιπλέον αεροδυναμικά στοιχεία στο μπροστινό τμήμα και στο πίσω που συμπληρώνουν το νέο spoiler και τον νέο επίσης μαύρου χρώματος αεροδυναμικό διαχύτη.

Την εικόνα συμπληρώνουν τροχοί 18 ιντσών για το Cooper και 19 ιντσών για το Aceman με αεροδυναμικά βελτιστοποιημένες ζάντες ενώ διατίθεται η επιλογή και για διχρωμία στην οροφή σε απόχρωση μαύρη-κόκκινη σε ένα μοτίβο αποκλειστικά για τις εκδόσεις JCW, ή οποιοδήποτε χρώμα.

Αντιστοίχως πολεμική είναι και η ατμόσφαιρα στο εσωτερικό όπου εκτός από τα λογότυπα της έκδοσης και τα σπορ καθίσματα η MINI έχει φροντίσει και για αντιστοίχως σπορ μοτίβα στις επενδύσεις του ταμπλό και των καθισμάτων.