ΓΑΠ: Το ΠαΣοΚ πρέπει να ξαναγίνει δύναμη Αλλαγής – Δούκας: Γιώργο πάμε

Αμέσως μετά την τοποθέτηση του πρώην πρωθυπουργού ο Χάρης Δούκας με δική του ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απευθύνθηκε στον Γιώργο Παπανδρέου με την φράση «Γιώργο πάμε;».

Ως έμμεση στήριξη στον Χάρη Δούκα βλέπουν στο επιτελείο του Δημάρχου Αθηναίων, την ανάρτηση του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.

Συγκεκριμένα, λίγες ώρες πριν ξεκινήσει η εσωτερική, εκλογική διαδικασία στο ΠαΣοΚ, για την ανάδειξη προέδρου, ο Γιώργος Παπανδρέου με μία ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έβαλε το πολιτικό πλαίσιο της επόμενης ημέρας. Στάθηκε στη συμμετοχή και τις μεγάλες και έγραψε μεταξύ άλλων πως «το ΠαΣοΚ ήταν και θα πρέπει να ξαναγίνει δύναμη Αλλαγής». Αυτή φράση έμελλε να είναι θρυαλλίδα εξελίξεων.

«Η Συμμετοχή μας, Αφετηρία Μάχης για Προοδευτική Διέξοδο. Με τη συμμετοχή μας αύριο, παίρνουμε θέση.
Ψηφίζουμε για ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ, για μια δυνατή Προοδευτική Παράταξη.
Μπροστά μας έχουμε μεγάλες προκλήσεις. Μπορούμε να τις κερδίσουμε.
Το αύριο της Ελλάδας είναι στα χέρια μας. Ένα διαφορετικό μέλλον, καλύτερο για όλους.
Με τη δική μας μαζική παρουσία στις κάλπες ανοίγουμε τον δρόμο της προόδου.
Γιατί το ΠΑΣΟΚ ήταν και είναι η απάντηση στη συντήρηση.
Γιατί το ΠΑΣΟΚ ήταν και θα πρέπει να ξαναγίνει δύναμη Αλλαγής.
Η μάχη για την Προοδευτική Παράταξη είναι μάχη για τη Δημοκρατία.
Το μέλλον μας είναι σήμερα στα χέρια των προοδευτικών πολιτών.
Έχουμε επιλογή.
Ας την κάνουμε πράξη».

Αμέσως μετά την τοποθέτηση του πρώην πρωθυπουργού ο Χάρης Δούκας με δική του ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απευθύνθηκε στον Γιώργο Παπανδρέου με την φράση «Γιώργο πάμε;» και μία φωτογραφία που έχει γραμμένες φράσεις από την αρχική τοποθέτηση του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου του ΠαΣοΚ

Ανάρτηση Δούκα

Κουρέτας: Νίκο θα είσαι ο αυριανός πρόεδρος

Νωρίτερα ο Νίκος Ανδρουλάκης από τη Θεσσαλία εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση για ζητήματα που αφορούν τον αγροτικό τομέα και τόνισε μεταξύ άλλων πως «Δύναμη μου ο απλός κόσμος του ΠΑΣΟΚ που έμεινε στα δύσκολα και βλέπει την παράταξη μας να έχει επιστρέψει». Την εκδήλωση προλόγισε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας που στηρίζει τον Νίκο Ανδρουλάκη και επεσήμανε κατά την παρουσίαση πως θα είναι ο αυριανός πρόεδρος. «Σ’ ευχαριστώ πάρα πολύ για τη φιλία σου, για όλα αυτά που έχουμε ζήσει τόσα χρόνια. Θεωρώ ότι θα είσαι ο αυριανός Πρόεδρος» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κουρέτας

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.