Δέλλας: Τέλος από τον ΟΦΗ – Η σκυτάλη στον Ράσταβατς

Λόγω ενός προσωπικού προβλήματος υπέβαλε την παραίτησή του ο Τραϊανός Δέλλας - Τον αντικαθιστά στον ΟΦΗ ο Μίλαν Ράσταβατς.

Η αποχώρηση του Τραϊανού Δέλλα από τον ΟΦΗ ανήκει στις περιπτώσεις εκείνες που η αλλαγή προπονητή δεν γίνεται εξαιτίας κακών αποτελεσμάτων ή κακού κλίματος στ’ αποδυτήρια.

Το τέλος της συνεργασίας αυτής βρίσκει τον 48χρονο τεχνικό να παραιτείται αιφνιδίως μετά από σοβαρό προσωπικό πρόβλημα που δεν του επιτρέπει να συνεχίσει την καλή δουλειά του.

«Προνομιούχος που κατείχα τη θέση του προπονητή στον ΟΦΗ»

Στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του ο Δέλλας δεν θέλησε, δικαιολογημένα, να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για τη φύση του θέματος που αντιμετωπίζει, εξηγώντας μόνο ότι η απόφαση ελήφθη «μετά από πολλή σκέψη και σε πλήρη συνεννόηση με τη διοίκηση».

«Όλο αυτό το διάστημα προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις, μαζί με τους ποδοσφαιριστές μου, να δημιουργήσουμε αρχικά μια οικογένεια και στη συνέχεια μια ομάδα ανταγωνιστική, αντάξια της ιστορίας του ΟΦΗ και της Κρήτης, την οποία θα χαίρεται ο κόσμος να τη βλέπει μέσα στο γήπεδο.

Αισθάνομαι προνομιούχος που κατείχα τη θέση του προπονητή του ΟΦΗ για περίπου 8 μήνες και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ιδιοκτήτη και πρόεδρο της ομάδας, κ. Μιχάλη Μπούση και την οικογένειά του για την τιμή που μου έκαναν και την ευκαιρία που μου έδωσαν, να βρεθώ στο «τιμόνι» αυτής της ομάδας» σημείωσε ακόμη ο Έλληνας τεχνικός, προτού ευχαριστήσει διοίκηση, συνεργάτες, ποδοσφαιριστές και φιλάθλους.

Αναλαμβάνει τον ΟΦΗ ο Ράσταβατς

Ο Δέλλας αφήνει τον ΟΦΗ στην 6η θέση της κατάταξης με ρεκόρ 3-2-2, 11 βαθμούς και τη δεύτερη καλύτερη επίθεση (12 γκολ).

Τη θέση του θα πάρει ο Μίλαν Ράσταβατς, ο οποίος είχε πάρει διαζύγιο από τον Αστέρα Τρίπολης πριν από λίγες εβδομάδες. Πρεμιέρα θα κάνει στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στις 20 Οκτωβρίου. Με τον Σέρβο στον πάγκο οι Αρκάδες είχαν επιβληθεί 1-0 του Τριφυλλιού στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.