Το πάγιο αίτημά τους για τη μόνιμη πρόσληψή του στην πυροσβεστική θα διατρανώσουν ξανά οι εποχικοί πυροσβέστες. Το διήμερο 31/10 και 01/11 θα πραγματοποιήσουν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: «Συγκεντρωνόμαστε ειρηνικά στο Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας ώστε να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ πλέον αυτό που μας αξίζει: 12 μήνες εργασία στο Πυροσβεστικό Σώμα.

Συνάδελφοι, μας κορόιδεψαν, μας περιφρόνησαν, μας αφήνουν οριστικά άνεργους. Η μη ανανέωση των συμβάσεων εποχικότητας είναι ακόμα μια τρανή απόδειξη πως το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας δεν σέβεται τις ατελείωτες ώρες εργασίας που με κίνδυνο της ζωής μας προσφέραμε στην πατρίδα.

Όλοι εκεί, με αεροπλάνα, με πλοία, με αμάξια με τρένα, ταξιδεύουμε μαζί με τις οικογένειες μας και τους φίλους μας, τον απλό πολίτη που ήμασταν δίπλα του σώζοντας τις περιουσίες τους και το δασικό πλούτο της χώρας μας, ώστε να μάθουν επιτέλους να μας υπολογίζουν.

Συνάδελφοι, ΕΠΟΧΙΚΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ! Θα νικήσουμε γιατί το δίκαιο πάντα στο τέλος υπερισχύει»