Αυτή την Κυριακή με το ΒΗΜΑ: «Αρκάς – Το σημειωματάριο του Φθινοπώρου», «Grace – Αφιερωμένο στο Ελληνικό Θέατρο», «Εφημερίδα ΟΠΑ News» & ΒΗΜΑgazino

Τρεις συναρπαστικές προσφορές αυτή την Κυριακή 13 Οκτωβρίου μαζί με «Το Βήμα» και όπως κάθε εβδομάδα το ΒΗΜΑgazino.

Στις 13 Οκτωβρίου το «Βήμα της Κυριακής» κυκλοφορεί με συναρπαστικές προσφορές μεταξύ των οποίων « Αρκάς: To Σημειωματάριο του Φθινοπώρου», το περιοδικό Grace, η εφημερίδα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, και όπως κάθε Κυριακή, ΒΗΜΑgazino.

ΑΡΚΑΣ: ΤΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑΡΙΟ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ

Μια συλλεκτική έκδοση με τις πιο εμβληματικές δημιουργίες του κορυφαίου Έλληνα κομίστα:

80 ξεκαρδιστικά σκίτσα από τις πιο θρυλικές ιστορίες του Αρκά : Θανασάκης, Φεβρουάριος, Ζευγάρια, Ξυπνάς μέσα μου το ζώο, Ζαχαρίας και Θηρία ενήμερα!
Ένα εξαιρετικό σπιράλ σημειωματάριο, 160 σελίδων που περιλαμβάνει: ετήσιο ημερολόγιο, παγκόσμιες ημέρες, εορτολόγιο, χρήσιμα τηλέφωνα.
Ο Αρκάς, ο ακούραστος Έλληνας κομίστας κατορθώνει τα τελευταία 40 χρόνια να αποτυπώνει στα σκίτσα του τον γέλιο και τον προβληματισμό. Το πολύτροπο, ανελέητο, δηκτικό και πνευματώδες χιούμορ του συγκεντρώνει τον θαυμασμό όλων. Τόσο εκείνων που τον γνώρισαν από τα πρώτα έργα του όσο και των νεότερων που έγινε ο αγαπημένος τους κομίστας για τις ατάκες των ηρώων τους και το συχνά φλεγματικό τρόπο αντιμετώπισης των καθημερινών δυσκολιών.

GRACE: Αφιερωμένο στο ελληνικό θέατρο

Τα τέσσερα εμβληματικά εξώφυλλα της τέταρτης έκδοσης (με πρωταγωνιστές τους: Μάρω Κοντού, Κάτια Δανδουλάκη, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Λένα Παπαληγούρα, Έλλη Τρίγγου, Γιάννη Στάνκογλου, Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, Σταμάτη Φασουλή, Χρήστο Λούλη, Νίκο Κουρή, Γιώργο Χρυσοστόμου, Μιχάλη Σαράντη) είναι αφιερωμένα στο ελληνικό θέατρο με μια ιστορική συνάντηση πολυάριθμων προσωπικοτήτων και εκπροσώπων του, για πρώτη φορά σε γυναικείο περιοδικό.

Από τον φακό του GRACE περνάνε 12 κορυφαίοι Έλληνες ηθοποιοί κάθε γενιάς και μας μιλούν για την αγάπη τους για την τέχνη της υποκριτικής και τα μελλοντικά τους σχέδια.

Ακόμα περνάμε 24 ώρες με τη Μιμή Ντενίση που αποκλειστικά μας «ξεναγεί» στην καθημερινότητά της.

Στις σελίδες του τεύχους φιλοξενείται και η Ζωζώ Σαπουτζάκη, μία γυναίκα- θρύλος του ελληνικού κινηματογράφου και θεάτρου, η οποία φωτογραφίζεται αποκλειστικά για το GRACE και μας μιλά για όλη της την πορεία και τη ζωή.

Η Εφημερίδα ΟΠΑ News

Με ειδικό αφιέρωμα το ζήτημα της ηγεσίας: πως διοικούνται οι οργανισμοί τον 21ο αιώνα.

Και ΒΗΜΑGAZINO

Η ιδρύτρια της “Breathe Hellas”, Τατιάνα Μπλάτνικ, μιλάει για το σημαντικό έργο της που αφορά κυρίως τους νέους, την καμπάνια “The Uniform of Hope”, στην οποία συμμετείχαν κορυφαίες προσωπικότητες του αθλητισμού και εξομολογείται στην αποκλειστική συνέντευξή της στο “BHMAGAZINO” ότι η ενασχόλησή της με την ψυχική υγεία, υπήρξε θεραπευτική για την ίδια.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.