Μπαράζ πυραυλικών επιθέσεων εξαπέλυσε το πρωί της Τετάρτης η Χεζμπολάχ προς το βόρειο Ισραήλ. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν από την επίθεση στην πόλη Κίρια Σμόνα

Πρόκειται για έναν άνδρα και μια γυναίκα. Αμφότεροι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ωστόσο ήταν αργά. Ο στρατός δήλωσε ότι περίπου 20 βλήματα είχαν εκτοξευθεί από τον Λίβανο από το πρωί της Τετάρτης.

Τρομοκρατική επίθεση με μαχαίρι στην Χαντέρα

Έξι άνθρωποι τραυματίστηκαν σήμερα το μεσημέρι από έναν επιτιθέμενο ο οποίος μαχαίρωσε περαστικούς στη Χαντέρα, μια πόλη στο κεντρικό Ισραήλ, προτού «εξουδετερωθεί», όπως ανέφερε η αστυνομία.

«Πρόκειται για ένα τρομοκρατικό συμβάν σε τέσσερα διαφορετικά μέρη κατά το οποίο έξι άνθρωποι μαχαιρώθηκαν», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας, αφήνοντας έτσι να εννοηθεί ότι η επίθεση είχε σχέση με τη σύγκρουση Ισραήλ-Παλαιστινίων.

Ο επιτιθέμενος, ο οποίος διέφυγε με μοτοσικλέτα, «εξουδετερώθηκε», προστίθεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας που δεν διευκρινίζει περαιτέρω.

Οι έξι τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο της Χαντέρα, εκ των οποίων ένας είναι σε κρίσιμη κατάσταση και άλλος ένας έχει τραυματιστεί σοβαρά, διευκρίνισε εκπρόσωπος του νοσοκομείου.