Νεκρός εντοπίστηκε ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ.

0 31χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από την πισίνα του σπιτιού του στη Γλυφάδα. Στο σημείο έσπευσε άμεσα κινητή ιατρική μονάδα του ΕΚΑΒ, που διαπίστωσε τον θάνατο του ποδοσφαιριστή.

Στο σπίτι του μετέβη κλιμάκιο από το Τ/Α Γλυφάδας, καθώς και ιατροδικαστής που θα διερευνήσει τις συνθήκες θανάτου του ποδοσφαιριστή, ενώ την έρευνα για το συμβάν ανέλαβε η υποδιεύθυνση Ασφαλείας νοτιοανατολικής Αττικής.

Οι πληροφορίες γύρω από το περιστατικό και τα αίτια θανάτου του 31χρονου διεθνούς ποδοσφαιριστή είναι για την ώρα πολύ συγκεχυμένες, με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να είναι ανάστατοι και σε κατάσταση σοκ να προσπαθήσουν να συγκεντρώσουν πληροφορίες για το τραγικό συμβάν.

Τις τελευταίες ώρες τον Μπάλντοκ αναζητούσε η σύζυγός του και μητέρα του παιδιού τους και απευθύνθηκε στον ιδιοκτήτη του σπιτιού, ο οποίος πήγε στο σημείο και εντόπισε τη σορό του 31χρονου ποδοσφαιριστή.

Στο σπίτι του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή βρέθηκαν άμεσα και άνθρωποι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τζορζ Μπάλντοκ δεν φαίνεται να έχει κάποιο τραύμα και ο θάνατός του φαίνεται πως επήλθε από πνιγμό.

Ποιός ήταν ο Τζορτζ Μπάλντοκ

O Τζορτζ Μπάλντοκ γεννήθηκε στο Μπάκιγχαμ της Αγγλίας στις 9 Μαρτίου 1993 και έχει ελληνικές ρίζες από την πλευρά του πατέρα του, εξ ου και η δυνατότητα συμμετοχής στην Εθνική Ελλάδας. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην Μίλτον Κέιν Ντονς, ομάδα όπου έκανε ντεμπούτο το Μαϊο του 2010 σε παιχνίδι κόντρα στην Μπράιτον. Με τη φανέλα της Μίλτον Κέιν Ντονς κατέγραψε 107 συμμετοχές και δύο γκολ ενώ εκεί αγωνίστηκε μέχρι το 2017.

Σε αυτά τα επτά χρόνια αγωνίστηκε και με τη μορφή δανεισμού στις αγγλικές Νόρθαμπτον, Τάμγουορθ, Όξφορντ Γιουνάιτεντ και στην ισλανδική Βεστμανέγια.

Το 2017 πήρε μεταγραφή για την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με την οποία κατέγραψε 219 συμμετοχές (τις 83 από αυτές στην Πρέμιερ Λιγκ), πέτυχε 6 γκολ και μοίρασε 16 ασίστ.

Στο ενεργητικό του έχει συμμετοχή στον ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας το 2023 και δύο προβιβασμούς από την Championship στην Premier League.

Ο Μπάλντοκ συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό τον περασμένο Ιούνιο και φόρεσε τη φανέλα του τρεις φορές.

Παράλληλα, ήταν διεθνής με την Εθνική ομάδα της Ελλάδας με την οποία αγωνίστηκε σε δώδεκα αγώνες

Στα μαύρα τα social media της ΠΑΕ και της Εθνικής

Λίγο μετά την τραγική είδηση τα social media του Παναθηναϊκού βάφτηκαν μαύρα.

Η ΠΑΕ άλλαξε φωτογραφία εξωφύλλου στη σελίδα στο Facebook με μια μαύρου χρώματος, σε ένδειξη πένθους.

Μάλιστα, το επίσημο προφίλ της Εθνικής Ελλάδας άλλαξε την φωτογραφία του προφίλ, αντικαθιστώντας τη με μια μαύρη εικόνα.

«Βαθιά οδύνη για την αδόκητή απώλειά του»

Η Super League με ανακοίνωσή της απευθύνει συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του Μπάλντοκ

«Σύσσωμη η ποδοσφαιρική οικογένεια της Super League εκφράζει τη βαθιά οδύνη της για την αδόκητη απώλεια του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού και της Εθνικής μας Ομάδας, Τζορτζ Μπάλντοκ και απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».

Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Συγκλονισμένη η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον χαμό του ποδοσφαιριστή.

«Είναι πραγματικά συγκλονιστική η δραματική είδηση του θανάτου ενός αθλητή, του άσου του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδος, Τζορτζ Μπάλντοκ και τα λόγια φτώχα να εκφράσουν τη λύπη μας. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του και συμπαρίσταται στο πένθος τους.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…», αναφέρει η εν λόγω ανακοίνωση.