Μαρινέλλα: Η Παγώνη μετέφερε τα νεότερα για την υγεία της – «Θέλει χρόνο»

«Ας αφήσουμε την κατάσταση να εξελιχθεί, είναι νωρίς, θα δούμε την εξέλιξη και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά, θέλει χρόνο απλώς» ανέφερε μεταξύ άλλων

Συνεχίζει να νοσηλεύεται σε ΜΕΘ ιδιωτικού θεραπευτηρίου η Μαρινέλλα μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που είχε κατά τη διάρκεια συναυλίας της στο Ηρώδειο.

«Δεν χρειάζεται να βγαίνει συνεχώς ανακοινωθέν, δεν έχει κανένα νόημα. Υπάρχει ιατρική ομάδα η οποία την παρακολουθεί, έχει αποφασίσει να παραμείνει ακόμα στη μονάδα, είναι μια σταθερή κατάσταση αλλά όπως έχουμε πει είναι μια σοβαρή εγκεφαλική αιμορραγία που για όλους τους ασθενείς δεν υπάρχει περιθώριο να λέμε ότι αύριο βγαίνει. Ανάλογα με την εξέλιξη αποφασίζει η ιατρική ομάδα», λέει στο MEGA η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη.

«Θέλει χρόνο»

«Είναι δύσκολη η απορρόφηση ενός αιματώματος γρήγορα σε οποιονδήποτε ασθενή, πόσω μάλλον σε έναν ασθενή που είναι προχωρημένης ηλικίας. Δεν υπάρχει ορισμένος χρόνος που μπορεί να μείνει μέσα στη μονάδα. Από ό,τι φαίνεται, η φαρμακευτική αγωγή αποδίδει. Θέλει μεγάλο χρονικό διάστημα».

Σύμφωνα με την κα Παγώνη: «Είναι καλό ότι δεν υπάρχει μια μεγάλη επιπλοκή. Μικρές επιπλοκές μπορεί να συμβαίνουν, δεν μπορούμε να τις αποφύγουμε. Χρειάζεται μεγάλο χρονικό διάστημα γι’ αυτό και σωστά δεν βγάζουν κάθε ημέρα ανακοινωθέν».

«Ας αφήσουμε την κατάσταση να εξελιχθεί, είναι νωρίς, θα δούμε την εξέλιξη και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά, θέλει χρόνο απλώς», λέει η ίδια.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.