Κίνηση: Μποτιλιάρισμα σε Κηφισό, Αττική Οδό και Περιφερειακό Αιγάλεω

Αυξημένη η κίνηση στους δρόμους Αθήνας, με ιδιαίτερο πρόβλημα να εντοπίζεται στον Κηφισό και στην Αττική Οδό - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Περιφερειακή Αιγάλεω.

Η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας είναι και σήμερα, Τετάρτη 9 Οκτωβρίου, ιδιαίτερα αυξημένη. Ειδικότερα, μεγάλες καθυστερήσεις σημειώνονται στον Κηφισό και στην Αττική Οδό. Ενώ στην Περιφερειακή του Αιγάλεω υπάρχουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω ανατροπής φορτηγού.

Ακόμη, αυξημένη κίνηση παρουσιάζουν η λεωφόρος Αθηνών – Κορίνθου, στην έξοδο και στην Αθηνών – Λαμίας στην έξοδο. Καθυστερήσεις εντοπίζονται στον Κηφισό και στην άνοδο, αλλά και στην κάθοδο, κυρίως από το ύψος του Ψυχικού. Εξαίρεση της κυκλοφορικής συμφόρησης δεν αποτελεί και η λεωφόρος Κηφισίας.

Μποτιλιάρισμα παρατηρείται και στο λιμάνι του Πειραιά, αλλά και στους δρόμους γύρω από αυτό. Την ίδια στιγμή, παρόμοια είναι η κίνηση και στη Λεωφόρο Ποσειδώνος.

Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό

Καθυστερήσεις σημειώνονται και στην Αττική Οδό, οι οποίες φτάνουν μέχρι και πάνω από μισή ώρα.

Πιο συγκεκριμένα, στο ρεύμα προς το αεροδρόμιο, από Φυλής μέχρι Κηφισίας, και μάλιστα από Μεταμόρφωση, στην είσοδο από Λαμία προς Πειραιά, έως Κηφισίας.

Από την άλλη πλευρά, στο ρεύμα προς Ελευσίνα, οι καθυστερήσεις είναι επίσης μικρότερες, αφού στην έξοδο για Λαμία, φτάνουν τα 5 με 10 λεπτά.

Επίσης, στο ίδιο ρεύμα το έντονο πρόβλημα σημειώνεται από την Ανθούσα μέχρι τον κόμβο της Κηφισίας, με τους οδηγούς να οπλίζονται με υπομονή για 15 με 20 λεπτά. Ενώ και στον Περιφερειακό Υμηττού από Αγία Παρασκευή έως Κηφισίας έχει καθυστέρηση 15 με 20 λεπτά.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.