Εύβοια: Σκότωσε τον θείο του γιατί δεν του έδωσε χρήματα

Ο 73χρονος κατάφερε να φτάσει αιμόφυρτος στο καφενείο για να ζητήσει βοήθεια και λίγο αργότερα πέθανε - Συνελήφθη ο δράστης, οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα.

Με έξι μαχαιριές σκότωσε το βράδυ της Τρίτης (8/10) τον θείο του ένας 35χρονος στην περιοχή Σπαθάρι στη βόρεια Εύβοια. Αφορμή φαίνεται ότι στάθηκε η άρνηση του ηλικιωμένου να του δώσει χρήματα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες από το στενό συγγενικό περιβάλλον του 73χρονου στο eviaonline, οι δυο άνδρες βρίσκονταν το βράδυ στο καφενείο του χωριού και συζητούσαν. Κάποια στιγμή ο 35χρονος ζήτησε χρήματα από τον ηλικιωμένο, καθώς τον βοηθούσε συχνά οικονομικά και εκείνος αρνήθηκε να του τα δώσει. Υπήρξε καβγάς και στη συνέχεια οι δυο τους αποχώρησαν από το καφενείο και ο καθένας πήγε στο σπίτι του.

Έφτασε αιμόφυρτος στο καφενείο για βοήθεια

Ο 35χρονος επέστρεψε στο σπίτι του θείου του και τον μαχαίρωσε 6 φορές, με τη μια εξ αυτών, στον λαιμό. Ο 73χρονος, αιμορραγώντας, κατάφερε να φύγει από το σπίτι και κατευθύνθηκε στο καφενείο του χωριού να ζητήσει βοήθεια. Ψέλλισε στους θαμώνες πως τον μαχαίρωσε ο ανιψιός του και στην συνέχεια κατέρρευσε μπροστά στα μάτια τους.

Οι συγχωριανοί του έντρομοι κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο και την Αστυνομία. Αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου και κατόπιν διεκομίσθη στο νοσοκομείο της Χαλκίδας όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

Συνελήφθη ο δράστης στο νεκροταφείο του χωριού

Ο δράστης (που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα) αρχικά διέφυγε αρχικά προς άγνωστη κατεύθυνση. Μετά από έρευνες που κράτησαν τέσσερις ώρες εντοπίστηκε και συνελήφθη κοντά στο νεκροταφείο του χωριού. Πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε συλληφθεί ξανά στο παρελθόν.

Σήμερα Τετάρτη 9/10 θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Χαλκίδας με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.