Τραγικό θάνατο βρήκε το απόγευμα της Τετάρτης ένας άνδρας που διέμενε στην οδό Φυλής, στην Αθήνα.

Η φωτιά ξεκίνησε, κατά τις 16.00 το απόγευμα, από το υπνοδωμάτιο του διαμερίσματος -κατά πληροφορίες κάηκε αρχικά το στρώμα και έπειτα οι φλόγες εξαπλώθηκαν, στον 4ο όροφο της πολυκατοικίας, η οποία βρίσκεται στον αριθμό 159 της Φυλής. Στο σημείο έσπευσαν έξι πυροσβέστες με δυο οχήματα, καθώς και πλήρωμα του ΕΚΑΒ.

Την ώρα εκδήλωσης της φωτιάς βρισκόταν σε εξέλιξη λαϊκή αγορά στο συγκεκριμένο σημείο της Φυλής, γι’ αυτό και η πρόσβαση ήταν δύσκολη. Παρά ταύτα, οι πυροσβέστες έδρασαν άμεσα και έσβησαν τη φωτιά. Όταν όμως μπήκαν στο εσωτερικό εντόπισαν έναν άνδρα, χωρίς τις αισθήσεις του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας ήταν γύρω στα 55 και -τουλάχιστον την ώρα του συμβάντος- ήταν μόνος στο διαμέρισμα.

Σε ανακοίνωσή της η Πυροσβεστική αναφέρει ότι διενεργείται προανάκριση «για άνδρα που εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς, που εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα, στον δήμο Αθηναίων Αττικής, κατά τις μεσημεριανές ώρες σήμερα, η οποία έχει τεθεί υπό έλεγχο. Στην επιχείρηση κατάσβεσης έλαβαν μέρος έξι (6) πυροσβέστες με δύο (2) οχήματα».