Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου ανακοίνωσε ότι μετά τον Χασάν Νασράλα, το Ισραήλ σκότωσε τόσο τον πρώτο αντικαταστάτη του, όσο και τον αμέσως επόμενο διάδοχο.

Σε βιντεοσκοπημένο μήνυμα, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός ανακοίνωσε τη δολοφονία των δύο διαδόχων του ηγέτη της Χεζμπολάχ και τόνισε ότι η οργάνωση είναι πιο αδύναμη από ό,τι έχει υπάρξει εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

«Μειώσαμε τις δυνατότητες της Χεζμπολάχ. Εξοντώσαμε χιλιάδες τρομοκράτες, συμπεριλαμβανομένου του ίδιου του Νασράλα, του αντικαταστάτη του Νασράλα και του αντικαταστάτη του αντικαταστάτη του», ανέφερε χαρακτηριστικά στο βίντεο ο Νετανιάχου.

«Βγάλαμε από τη μέση χιλιάδες τρομοκράτες, συμπεριλαμβανομένου του ίδιου του Νασράλα και του αντικαταστάτη του Νασράλα και του αντικαταστάτη του αντικαταστάτη του», είπε.

Εξάλλου, ήδη το ρεπορτάζ ανέφερε ότι ο διάδοχος του Νασράλα είχε σκοτωθεί από τον στρατό του Ισραήλ, αλλά, ως τώρα, αυτό δεν είχε επιβεβαιωθεί επίσημα.

Στον λαό του Λιβάνου απευθύνεται ο Νετανιάχου: Βρίσκεστε σε ένα σημαντικό σταυροδρόμι
«Σήμερα, η Χεζμπολάχ είναι πιο αδύναμη από ό,τι ήταν για πολλά, πολλά χρόνια» συνέχισε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός.

«Τώρα εσείς, ο λιβανέζικος λαός, βρίσκεστε σε ένα σημαντικό σταυροδρόμι. Είναι η επιλογή σας. Μπορείτε τώρα να πάρετε πίσω τη χώρα σας και να την επαναφέρετε στο δρόμο της ειρήνης και της ευημερίας» είπε ο Νετανιάχου.

«Αν δεν το κάνετε, η Χεζμπολάχ θα συνεχίσει να προσπαθεί να πολεμήσει το Ισραήλ από πυκνοκατοικημένες περιοχές εις βάρος σας. Δεν τη νοιάζει αν το Ισραήλ παρασυρθεί σε έναν ευρύτερο πόλεμο» συνέχισε.