Ο Χάρης Σαβαλάνος είναι ο γιος της Άννας Διαμαντοπούλου. Ο στιχουργός πίσω από μεγάλες επιτυχίες του Κωνσταντίνου Αργυρού μίλησε για τη συνεργασία του με τον δημοφιλή τραγουδιστή και τη σχέση με την μητέρα του.

«Η μαμά μου ήταν στο εξωτερικό και μου έδωσε το task να παίρνω λέξεις και να κάνω ομοιοκαταληξία. Έμαθα να εκφράζομαι μέσα από αυτό. Έχω γράψει το «Αφού σε βρήκα, δε σε αφήνω» και το «Σ’ αγαπάω γιατί», το «Ελεύθερος». Έγραψα το «Ελεύθερος» γιατί με πονούσε η κατάσταση στη χώρα μου, ήμουν φοιτητής το ’12 – ’13 τότε η Ελλάδα περνούσε μια δοκιμασία» ανέφερε μιλώντας στην εκπομπή του MEGA, «Buongiorno».

Η συγκίνηση για τη μητέρα του, Άννα Διαμαντοπούλου

Ο Χάρης Σαβαλάνος δεν θα μπορούσε να ασχοληθεί με την πολιτική, που, όπως είπε, θέλει γερό στομάχι. Μάλιστα, μιλώντας για τη μητέρα του, συγκινήθηκε.

«Δε θα μπορούσα να είμαι στην πολιτική. Αυτό που έμαθα από την πορεία της μητέρας μου είναι ότι η πολιτική θέλει γερό στομάχι και να βάζεις το εγώ σου κάτω από το κοινό συμφέρον και την πατρίδα, ακόμα και όταν η πατρίδα μπορεί να μη σου φέρεται με τον καλύτερο τρόπο. (…) Είχαν μαζευτεί έξω από το σπίτι μας καμιά 20αρια άνθρωποι με το πανό τους ήρεμα χωρίς να παρεκτραπούν, μια κυρία κατάλαβε ποιος ήμουν και μου φώναξε αν θέλεις να αλλάξεις μάνα υιοθετούμε και παιδιά» ανέφερε.

Και πρόσθεσε: «Νιώθω τυχερός που έχω μητέρα την Άννα Διαμαντοπούλου. Νιώθω τυχερός όχι για το πολιτικό πρόσωπο Άννα Διαμαντοπούλου, αλλά για τη μάνα μου».

«Την στήριξα με ό,τι είχα και ήταν αυτό που έλεγε η καρδιά της» επισήμανε για την υποψηφιότητα της μητέρας του για την προεδρία του ΠαΣοΚ.