Με πολλαπλές μαχαιριές σκότωσαν τον 28χρονο ξάδερφό τους τα αδέλφια ηλικίας 17 και 19 ετών, στον πεζόδρομο της Χανίων στην Κυψέλη.

Το βίντεο ντοκουμέντο, που είδε το φως της δημοσιότητας, δείχνει τους τρεις άνδρες να τσακώνονται. Οι θύτες στριμώχνουν το θύμα τους και του καταφέρουν πολλαπλά χτυπήματα με μπουνιές και κλωτσιές.

Εκείνος προσπαθεί να διαφύγει, τα αδέρφια τον ακολουθούν και τελικά τον δολοφονούν.

Το χρονικό της δολοφονίας

Η Αστυνομία βρήκε τον 28χρονο αιμόφυρτο στον δρόμο, με μαχαιριές στον λαιμό και την κοιλιά. Ο τραυματίας διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όπου και κατέληξε.

Λίγη ώρα μετά το περιστατικό τα αδέλφια από την Αλβανία εμφανίστηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα και ομολόγησαν τη δολοφονία. Υποστήριξαν ότι το θύμα ήταν συγγενής τους και τον σκότωσαν γιατί τους κακοποιούσε. Όπως είπαν ο 17χρονος τον μαχαίρωσε και ο 19χρονος ήταν ο συνεργός του. Προανάκριση διενεργεί η διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

«Δεν κατάλαβε τι είχε πάθει»

Όπως περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας στον ΣΚΑΪ το θύμα σύρθηκε αιμόφυρτο μέχρι τη συμβολή των οδών Πατησίων και Χανίων. «Δεν είχε καταλάβει κι ο ίδιος τι είχε πάθει, έπεσε κάτω, μαζεύτηκε κόσμος» είπε.

Ο κόσμος έσπευσε, όπως ανέφερε ο αυτόπτης μάρτυρας, να φέρει πετσέτες για να μαζέψει όσο το δυνατόν περισσότερο αίμα, μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο.