Νεκρός από μαχαίρι έπεσε ένας 28χρονος άνδρας στη συμβολή των οδών Χανίων και Πατησίων στην Κυψέλη, από δύο αδέλφια ηλικίας 17 και 19 ετών αντίστοιχα.

Η Αστυνομία ειδοποιήθηκε για το περιστατικό και όταν έφτασε στο σημείο είδε το θύμα -με καταγωγή από την Αλβανία- αιμόφυρτο στο δρόμο, να φέρει τραύμα από μαχαίρι στο λαιμό. Ο τραυματίας διακομίσθηκε στο νοσοκομείο όπου και κατέληξε.

Ομολόγησαν το έγκλημα

Οι Αρχές άρχισαν να αναζητούν τους δράστες, μία ώρα, όμως, μετά το περιστατικό τα δύο αδέλφια εμφανίστηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης και ομολόγησαν το έγκλημα.

Ο 17χρονος (από την Αλβανία) ομολόγησε ότι αυτός σκότωσε τον ξάδερφό τους και ο 19χρονος αδελφός του ήταν συνεργός. Οι δράστες υποστήριξαν στους αστυνομικούς ότι το θύμα τούς κακοποιούσε.

«Γινόταν χαμός»

Αυτόπτης μάρτυρας, που είδε το θύμα να πέφτει αιμόφυρτο στο δρόμο, μίλησε στην κάμερα του ΑΝΤ1 και το «Καλημέρα Ελλάδα», για το περιστατικό.

«Ερχόταν και έπεσε μπροστά μου. Είχε κλείσει ο δρόμος, το μαχαίρωμα έγινε στο λεωφορείο, γινόταν χαμός. Δεν είχε συνειδητοποιήσει, ήταν ζεστός. Σε 10 λεπτά ήρθε το ασθενοφόρο, είχε τις αισθήσεις του» είπε.