Κυψέλη: Για βιασμό κατηγορούν τον 28χρονο τα ξαδέλφια του – Πώς τον παγίδευσαν

Για σεξουαλική κακοποίηση κατηγορούν τον 28χρονο άνδρα, τα ξαδέλφια του που τον σκότωσαν στην Κυψέλη - Ο 17χρονος ομολόγησε ότι αυτός κατάφερε τη θανάσιμη μαχαιριά κάτω από τον λαιμό του ξαδέλφου του.

Για βιασμό κατηγορούν τον 28χρονο που μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου το βράδυ της Δευτέρας στη Κυψέλη τα ξαδέλφια του ηλικίας 17 και 19 ετών.

Ειδικότερα, οι δυο νέοι ισχυρίζονται ότι όταν ακόμα ζούσαν στην Αλβανία και ήταν μικρά παιδιά, ο 28χρονος ξάδερφός τους τους κακοποιούσε σεξουαλικά.

Όταν ήρθαν στην Ελλάδα προσπάθησαν να το ξεχάσουν. Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες έφτασε και αυτός στην Ελλάδα. Όταν τον είδαν τους θυμήθηκαν τα όσα πέρασαν στα χέρια του και έτσι προχώρησαν στη δολοφονία του.

Τα δυο αδέλφια μετά τη δολοφονία του νεαρού άντρα σε πεζοδρόμιο στην Κυψέλη, παρουσιάστηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα όπου ομολόγησαν ότι ήταν οι δράστες της φονικής επίθεσης.

Μάλιστα, ο 17χρονος ομολόγησε ότι αυτός κατάφερε τη θανάσιμη μαχαιριά κάτω από τον λαιμό του ξαδέλφου του.

Πώς τον παγίδευσαν

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δυο αδέλφια είπαν στον ξάδελφό τους «έλα εδώ να πούμε τα νέα μας» για να έρθει στην Κυψέλη και να τους συναντήσει. Ίδιες πηγές αναφέρουν ότι όταν συναντήθηκαν οι τρεις τους, τα αδέλφια τον ρώτησαν γιατί τους κακοποιούσε σεξουαλικά. Εκείνος του απάντησε ότι τα χρόνια πέρασαν και εκείνη την περίοδο είμασταν μικρά παιδιά.

«Τον είδα ερχόταν προς τα εδώ. Δεν είχε καταλάβει μάλλον και ο ίδιος τι είχε πάθει. Έπεσε κάτω εκεί και μαζεύτηκε αρκετός κόσμος. Έτρεχαν πολλά αίματα, έφεραν πετσέτες από μαγαζί και μετά ήρθαν και τον μάζεψαν», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας του 28χρονου στον ΣΚΑΪ.

Ο κόσμος έσπευσε, όπως ανέφερε ο αυτόπτης μάρτυρας, να φέρει πετσέτες για να μαζέψει όσο το δυνατόν περισσότερο αίμα, μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο.

Το χρονικό της δολοφονίας

Η Αστυνομία βρήκε τον 28χρονο αιμόφυρτο στον δρόμο, με μαχαιριές στον λαιμό και την κοιλιά. Ο τραυματίας διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όπου και κατέληξε.

Λίγη ώρα μετά το περιστατικό τα αδέλφια από την Αλβανία εμφανίστηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα και ομολόγησαν τη δολοφονία. Υποστήριξαν ότι το θύμα ήταν συγγενής τους και τον σκότωσαν γιατί τους κακοποιούσε. Όπως είπαν ο 17χρονος τον μαχαίρωσε και ο 19χρονος ήταν ο συνεργός του. Προανάκριση διενεργεί η διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Το βίντεο ντοκουμέντο, που είδε το φως της δημοσιότητας, δείχνει τους τρεις άνδρες να τσακώνονται. Οι θύτες στριμώχνουν το θύμα τους και του καταφέρουν πολλαπλά χτυπήματα με μπουνιές και κλωτσιές.

Εκείνος προσπαθεί να διαφύγει, τα αδέρφια τον ακολουθούν και τελικά τον δολοφονούν.

«Έχουμε εξοικειωθεί με τη βία»

Το συμβάν σχολίασαν ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής Σταύρος Μπαλάσκας και η ψυχολόγος Στέλλα Αργυρίου, μιλώντας στο MEGA.

«Πρόκειται για εκδίκηση», είπε ο Σταύρος Μπαλάσκας, ο οποίος δεν είχε ενημερωθεί για τις λεπτομέρειες όπως ανέφερε.

Από την πλευρά της η ψυχολόγος κ. Αργυρίου, σχολιάζοντας τα πολλά περιστατικά βίας από ανήλικους τον τελευταίο καιρό, είπε ότι «πλέον έχουμε εξοικειωθεί με τη βία» και τόνισε ότι μεγάλη πληγή αποτελούν και τα βιντεοπαιχνίδια τα οποία προβάλλουν βία.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.