Σε μια ξεχωριστή συνεργασία προχώρησε η Wilson για τη νέα σεζόν. Ως επίσημος συνεργάτης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, θα δίνει ένα δυναμικό «παρών» στα ελληνικά παρκέ. Πιο συγκεκριμένα, θα είναι η επίσημη μπάλα της Elite League, της Α1 και της Α2 Γυναικών, του Rising Stars Εθνική Ασφαλιστική, του W Rising Stars, του 3×3 Hellas και των προγραμμάτων Youth Development, All Star Γαλανόλευκα Αστέρια, Jamboree MiniBasket και FunBasket Festivals!

Με αφορμή τη νέα αυτή συνεργασία, ο Εμπορικός Διευθυντής της Wilson, Αντώνης Θεοδώρου, δήλωσε σχετικά: «Είναι μεγάλη μας χαρά η συνεργασία με την ΕΟΚ, καθώς μας δίνεται η ευκαιρία να συμβάλλουμε ουσιαστικά στη στήριξη και την ανάπτυξη του ελληνικού μπάσκετ, προμηθεύοντας την κορυφαία μπάλα της Wilson. Αυτή η συνεργασία στοχεύει στην αναβάθμιση του επιπέδου των αθλητικών διοργανώσεων και στην ανάδειξη νέων ταλέντων, ανεβάζοντας το ελληνικό μπάσκετ σε υψηλότερα επίπεδα».

Αντώνης Θεοδώρου-Εμπορικός Διευθυντής Wilson


Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Ευάγγελος Λιόλιος, σημείωσε ανάμεσα σε άλλα: «Η Wilson με τις υψηλής ποιότητας μπάλες μπάσκετ, είναι ένας πολύτιμος συνεργάτης της ΕΟΚ, καλύπτοντας μεγάλο εύρος των διοργανώσεών της. Είμαστε βέβαιοι ότι η συμπόρευσή μας θα συνδυαστεί με τη διαρκή πορεία εξάπλωσης του σπορ στη χώρα και επιτυχιών σε αυτό και είμαστε χαρούμενοι που έχουμε μαζί μας τόσο ισχυρούς και αξιόπιστους συμπαραστάτες στην προσπάθειά μας»

Το όνομα Wilson είναι συνώνυμο του μπάσκετ σε παγκόσμιο επίπεδο. Αποτελώντας την επίσημη μπάλα τριών από τις κορυφαίες διοργανώσεις του πλανήτη – NBA, WNBA και JNBA – διακρίνεται τόσο για το εξαιρετικό grip της, όσο και για τις καινοτομίες που έχει φέρει στον χώρο. Είναι η πρώτη εταιρεία που κατασκεύασε μπάλα χωρίς αέρα (pressureless ball) και είναι πρωτοπόρος στην ανάπτυξη προϊόντων με βιώσιμα υλικά (sustainability). Ο συνδυασμός ποιότητας, τεχνολογίας αιχμής και συνέπειας έχουν κάνει τη γκάμα προϊόντων της την ασφαλή επιλογή αθλητριών και αθλητών κάθε επιπέδου, και την ίδια τη Wilson απόλυτη πρωταγωνίστρια στο άθλημα και στη χώρα μας.

Η κυριαρχία της Wilson όμως δεν σταματάει στα μπασκετικά courts. Η κορυφαία εταιρεία στον χώρο των αθλητικών ειδών δεν λείπει και από τα γήπεδα βόλεϊ, padel και γκολφ. Υπογράφοντας μια σειρά από προϊόντα που βοηθούν κάθε αθλητή ή αθλήτρια να ξεπεράσουν τα όριά τους και να φτάσουν στην κορυφή, δίνει στο κάθε παιχνίδι την αξία που πρέπει!

Η Wilson ανήκει στο brand portfolio του Ομίλου Φάις.