Έφυγε από τη ζωή ο νεαρός ηθοποιός Παύλος Βουτσίνος, με τη δυσάρεστη είδηση να κάνει γνωστή η φίλη και συνάδελφός του, Ράνια Παπαδάκου, με την οποία είχαν συνεργαστεί στο θέατρο στο παρελθόν.

Η ανάρτηση της Ράνιας Παπαδάκου για τον ηθοποιό Παύλο Βουτσίνο

Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Ο Παύλος… Ο Παύλος μας… το χαρισματικό, υπερταλαντούχο , ευφυές, sui generis πλάσμα, με ευαισθησίες που έκρυβε κ απ’ τον εαυτό του, σήμερα ανήμερα των γενεθλίων του, έφυγε… Για κάπου καλύτερα ελπίζω. Σοκαρισμένη, αποσβολωμένη, σαν να έχω φάει σφαίρα, τον χαιρετάω (αλήθεια τώρα;;;;;;;;) με μια δυνατή δική του στιγμή (πόσες του άξιζαν κ του έπρεπαν ακόμα…). Κ πόσο σε σκέφτομαι…. Παυλίτο… Θα ήθελα τελικά να το ξέρεις…».

Σήμερα η κηδεία του Παύλου Βουτσινού

Η κηδεία του νεαρού ηθοποιού θα γίνει σήμερα 7/10 στην καθολική εκκλησία του Αγίου Φραγκίσκου στους Άγιους Αναργύρους στις 12:30, σύμφωνα με την ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα.

«Η αυλαία για τον αγαπημένο αξιόλογο συνάδελφο Παύλο Βουτσίνο που έφυγε τόσο νέος την μέρα των γενεθλίων του θα δοθεί στην καθολική εκκλησία του Αγίου Φραγκίσκου στους Άγιους Αναργύρους αύριο Δευτέρα στις 12.30.Καλό ταξίδι από όλους μας» έγραψε.