Αρκάς: Η «Καλημέρα» με τις Δευτέρες που και ο Θανασάκης μισεί

Ο Αρκάς μας καλημερίζει με το Θανασάκη που μισεί τις Δευτέρες και τη ρομαντική διάθεση της Χρυσάνθης.

Ο Αρκάς μας καλημερίζει με ακόμα μία Δευτέρα, η οποία είναι δύσκολη. Αν και ο ίδιος έχει επισημάνει ότι οι Δευτέρες είναι δύσκολες για όλους, επειδή είναι η αρχή της εβδομάδας και όλοι μετά από το Σαββατοκύριακο επιστρέφουμε στην καθημερινότητα και στις υποχρεώσεις, ο Θανασάκης παραπονιέται για εντελώς διαφορετικούς λόγους.

Σήμερα, Δευτέρα 7 Οκτωβρίου, λοιπόν, ο γνωστός σκιτσογράφος με το σχέδιο του, επιλέγει να δώσει μία ξεκαρδιστική νότα, σε αυτή τη δύσκολη επαναφορά στην πραγματικότητα.

Ο Αρκάς μέσα από ένα σύντομο διάλογο μεταξύ του Θανασάκη και της Χρυσάνθης προβάλει μία δυσκολία στη Δευτέρα, που πολλοί δεν την έχουμε δει.

Ο Θανασάκης κάθεται σε μία σχολική καρέκλα δίπλα στη Χρυσάνθη, όπως φαίνεται στο σκίτσο. Ο μικρός ήρωας φαίνεται κουρασμένος και κάπως αγουροξυπνημένος, την ώρα που η συμμαθήτριά του έχει μία ρομαντική διάθεση και του μιλάει.

Η Χρυσάνθη λέει λοιπόν, πως «γλυκό μου πιθηκάκι, μου ‘λειψες πολύ το Σαββατοκύριακο». Ο Θανασάκης, ο οποίος είναι πολύ καιρό ερωτευμένος με τη Σίσσυ, δεν μπορεί να αντιληφθεί την αγάπη της συμμαθήτριάς του. Αλλά προφανώς, υπό αυτές τις συνθήκες δεν μπορεί να ανταποκριθεί. Ο ίδιος της απαντάει, ότι «Θεέ μου, φόσο μισώ τις Δευτέρες!».

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.