Ανατροπή με τον 14χρονο που έπεσε από ταράτσα στη Θεσσαλονίκη – «Δεν έκανε παρκούρ»

Τι λένε άνθρωποι που γνωρίζουν το οικογενειακό του περιβάλλον του άτυχου 14χρονου - Νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση

Ανατροπή στην υπόθεση με τον σοβαρό τραυματισμό 14χρονου στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης που έπεσε από τον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας και νοσηλεύεται διασωληνωμένος.

Η κατάσταση της υγείας του 14χρονου κρίνεται σοβαρή, αλλά σταθερή. Χθες βρέθηκε αιμάτωμα στο κεφάλι του παιδιού και υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο, το οποίο πήγε πολύ καλά, και οι γιατροί αισιοδοξούν, ενώ φέρει αρκετά κατάγματα.

«Ο 14χρονος δεν έκανε παρκούρ» – Τι λέει η μητέρα του

Η μητέρα του 14χρονου μίλησε στην ΕΡΤ και ξεκαθάρισε ότι το παιδί της δεν έχει καμία σχέση με το παρκούρ.

«Είμαστε διαλυμένοι. Δε με χωράει το σπίτι μου, θέλω να είμαι κοντά στο παιδί μου. Πριν γίνει το κακό με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι είναι μια βόλτα και θα γυρίσει. Το παιδί μου δεν έχει σχέση με το παρκούρ, δεν είναι αθλητικός τύπος», είπε.

Όσον αφορά τις συνθήκες του ατυχήματος, πάσα πιθανότητα ήταν μια πρόκληση μεταξύ παιδιών, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.

Θυμίζουμε ότι η εν λόγω οικοδομή, από την οποία σημειώθηκε η πτώση είναι νεοαναγειρόμενη και, αν και υπάρχουν λαμαρίνες τριγύρω, καθώς έχουν σταματήσει οι εργασίες, τα παιδιά ωστόσο βρίσκουν ανοίγματα και μπαίνουν μέσα.

Όπως λένε κάτοικοι των γύρω πολυκατοικιών το συγκεκριμένο μέρος είναι γεμάτο παγίδες, ενώ το κτίριο είναι παρατημένο τα τελευταία 15 χρόνια.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.