Με ποσοστό που κινήθηκε στα επίπεδα του 2.3% η Νάντια Γιαννακοπούλου δεν κατάφερε να πείσει την πλατιά μάζα των ψηφοφόρων του ΠαΣοΚ. Παρόλα αυτά η 46χρονη βουλεύτρια, μιλώντας για τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου στις προεδρικές εκλογές του κόμματος εξήγησε πως το αποτέλεσμα δεν θα την κάμψει.

Η κ. Γιαννακοπούλου ρωτήθηκε όπως ήταν λογικό αν θα στηρίξει ανοικτά κάποιον εκ των συνυποψηφίων της στον δεύτερο γύρο, απαντώντας ότι «σήμερα νικητής είναι το ΠαΣοΚ, θα τα πούμε τις επόμενες ημέρες».

Η ίδια πάντως επειδή ήταν αυτή που, όπως είπε, «άνοιξε έναν δρόμο που είδαμε ν’ αποδίδει καρπούς», δεσμεύτηκε πως «θα είμαι μπροστά στην πρώτη γραμμή». Διαβεβαίωσε δε όσους την εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους ότι «θα δώσουμε τον αγώνα για τις ιδέες, τις θέσεις και την αντίληψη που έχω για την ενδυνάμωση του ΠαΣοΚ της επόμενης μέρας».

«Δρέπουμε τους καρπούς αυτή της προσπάθειας που πρώτη ξεκίνησα το βράδυ των Ευρωεκλογών» ανέφερε ακόμη, υπενθυμίζοντας την ημέρα που έθεσε θέμα ηγεσίας, συμπεραίνοντας πως «οι 300.000 που ψήφισαν έδωσαν ένα ισχυρό μήνυμα επαναφοράς του κινήματος στην κοινωνία. Έχουμε την ευθύνη να μην τους απογοητεύσουμε. Θέλουμε να είμαστε ισχυρή αντιπολίτευση και άξια κυβέρνηση μετά τις εκλογές».