Δούκας: Το 70% ζητάει αλλαγή του ΠαΣοΚ, μαζί για τη μεγάλη υπέρβαση

«Το μήνυμα της κάλπης είναι καθαρό» σχολίασε στη δήλωσή του από τη Χαριλάου Τρικούπη ο Χάρης Δούκας πιστεύοντας ότι το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου ανατρέπεται στον δεύτερο έτσι ώστε να είναι αυτός ο επόμενος αρχηγός του ΠαΣοΚ.

Χαρούμενος που εισήλθε στο β’ γύρο των προεδρικών εκλογών του ΠαΣοΚ κι αισιόδοξος πως είναι εφικτή η ανατροπή της διαφοράς του από τον Νίκο Ανδρουλάκη εμφανίστηκε ο Χάρης Δούκας που διένυσε την απόσταση από το γραφείο του ως τη Χαριλάου Τρικούπη με τα πόδια.


Η οριακή πρόκρισή του στη μάχη της επόμενης Κυριακής έναντι του Παύλου Γερουλάνου τού επέτρεψε να θέση ως στόχο τη «μεγάλη υπέρβαση» όπως την περιέγραψε στη σύντομη δήλωσή του.

Ο δήμαρχος Αθηναίων ευχαρίστησε φυσικά όσους προσήλθαν στις κάλπες, τους εθελοντές της υποψηφιότητάς του κι όσους τον ψήφισαν, αλλά και τους συνυποψηφίους του για το γεγονός πως «γύρισαν την Ελλάδα για να δυναμώσουμε το ΠαΣοΚ σε κάθε γωνιά».

Κατά τον κ. Δούκα «το μήνυμα της κάλπης είναι καθαρό, το 70% ζητάει αλλαγή ηγεσίας». Γι’ αυτό και έκανε κάλεσμα για τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών έτσι ώστε «να κάνουμε τη μεγάλη υπέρβαση».

«Να αλλάξουμε το ΠαΣοΚ για ν’ αλλάξουμε τη χώρα» όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.