GRACE: Υπέροχες Ιστορίες για Υπέροχες Γυναίκες, την Κυριακή με ΤΟ ΒΗΜΑ

Αυτή την Κυριακή 13 Οκτωβρίου με το ΒΗΜΑ.

Το περιοδικό GRACE κυκλοφορεί την Κυριακή 13 Οκτωβρίου με το ΒΗΜΑ και υπόσχεται υπέροχες ιστορίες για υπέροχες γυναίκες.

Τα τέσσερα εμβληματικά εξώφυλλα της τέταρτης έκδοσης (με πρωταγωνιστές τους: Μάρω Κοντού, Κάτια Δανδουλάκη, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Λένα Παπαληγούρα, Έλλη Τρίγγου, Γιάννη Στάνκογλου, Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, Σταμάτη Φασουλή, Χρήστο Λούλη, Νίκο Κουρή, Γιώργο Χρυσοστόμου, Μιχάλη Σαράντη) είναι αφιερωμένα στο ελληνικό θέατρο με μια ιστορική συνάντηση πολυάριθμων προσωπικοτήτων και εκπροσώπων του, για πρώτη φορά σε γυναικείο περιοδικό.

Από τον φακό του GRACE περνάνε 12 κορυφαίοι Έλληνες ηθοποιοί κάθε γενιάς και μας μιλούν για την αγάπη τους για την τέχνη της υποκριτικής και τα μελλοντικά τους σχέδια.


Ακόμα περνάμε 24 ώρες με τη Μιμή Ντενίση που αποκλειστικά μας «ξεναγεί» στην καθημερινότητά της.

Στις σελίδες του τεύχους φιλοξενείται και η Ζωζώ Σαπουτζάκη, μία γυναίκα- θρύλος του ελληνικού κινηματογράφου και θεάτρου, η οποία φωτογραφίζεται αποκλειστικά για το GRACE και μας μιλά για όλη της την πορεία και τη ζωή.

Ο πετυχημένος σεναριογράφος και ηθοποιός, Μιχάλης Ρέππας, μας μιλά στον «Πρώτο Ενικό» για στιγμές που σημάδεψαν την εφηβική ηλικία του.

Η σκηνογράφος και ενδυματολόγος, Εύα Νάθενα, μας ταξιδεύει στην Επίδαυρο και σε γωνιές της που αυτή αγαπά και διακρίνει.

Ο ανερχόμενος ηθοποιός και μουσικός, Ιάσων Χρόνης (πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά «Ταμπού» του MEGA), απαθανατίζεται στον φακό του GRACE και μιλάει για τα όνειρά του.

Από τις ξεχωριστές στιγμές αυτής της έκδοσης είναι η μοναδική συνύπαρξη του Πάνου Μουζουράκη με τον Λευτέρη Ελευθερίου, οι οποίοι γίνονται ένα ακαταμάχητο δίδυμο σε μια ξεχωριστή φωτογράφιση γεμάτη όμορφες και ενέργεια, στιγμές. Η ηθοποιός Ασημένια Βουλιώτη με αφορμή την ξεχωριστή ερμηνεία της ως Μαρινέλα στη νέα ταινία «Υπάρχω» αφιερωμένη στον Στέλιο Καζαντζίδη, μας αποκαλύπτει τα όνειρά της και την αγάπη της για την τέχνη του ηθοποιού.

Η ιστορία του Εθνικού Θεάτρου παρουσιάζεται μέσα από την αναδρομή ενός ολόκληρου αιώνα με ανέκδοτο φωτογραφικό υλικό.

Στην έκδοση φιλοξενούνται και οι εικόνες από μια μαγική ζωή, αυτή του Μισέλ ντε Γκρες. Επιπρόσθετα, στο τεύχος πρωταγωνιστεί και ο φημολογούμενος έρωτας της Ελίζαμπεθ Τέιλορ με τον Αριστοτέλη Ωνάση αλλά και η ιδιαίτερη σχέση της με την Ελλάδα.

Η Πέννυ Μπαλτατζή παραδίδει «10 μαθήματα ζωής» και μας εμπνέει βαθιά με τη δύναμη ψυχής της.

Με αφορμή άλλο ένα σημαντικό ορόσημο, τον μήνα κατά του Καρκίνου του Μαστού (Οκτώβριος), έξι γυναίκες που έχουν βιώσει αυτή την περιπέτεια υγείας, φωτογραφίζονται (κάποιες με τις κόρες τους) και μεταδίδουν το μήνυμα της πρόληψης και της ευαισθητοποίησης κατά της ασθένειας. (Αθηνά Παπά, Ολυμπία Κρασαγάκη, Παρασκευή Μιχαλοπούλου- Πρόεδρος του Συλλόγου «Άλμα Ζωής»).

Ακόμα επιλέγουμε outfits και αξεσουάρ που δείχνουν τις τάσεις στη μόδα για το Φθινόπωρο- Χειμώνα 2024- 2025 ενώ από τον κόσμο της ομορφιάς παρουσιάζουμε μεταξύ άλλων, τις νέες αφίξεις του μήνα και τις top premium επιλογές της beauty editor.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.