Πανσερραϊκός – ΟΦΗ 2-3: Ματσάρα πέντε αστέρων

Στο 89' κρίθηκε το ματς στις Σέρρες χάρη σε χτύπημα πέναλτι του Φούντα. Τρίτη νίκη για τον ΟΦΗ, παρέμεινε ουραγός ο Πανσερραϊκός.

Με τέσσερα γκολ στο πρώτο μισό κι άλλο ένα πριν από τη συμπλήρωση των 90 λεπτών, ο αγώνας στις Σέρρες ήταν από τους πιο χορταστικούς εξ όσων έχουν διεξαχθεί ως τώρα στη Super League.

Τη νίκη πανηγύρισε εν τέλει ο ΟΦΗ, ο οποίος σκόραρε στο 89′ με εκτέλεση πέναλτι του Ταξιάρχη Φούντα και διαμόρφωσε το 3-2 απέναντι στον ευάλωτο αμυντικά Πανσερραϊκό.

Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα είχε προηγηθεί με 2-0 στο 26′, αφού Μπρεσάν και Νους είχαν στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Ακολούθησε η αντεπίθεση του Πανσερραϊκού, η οποία ως την ανάπαυλα έφερε την ισοφάριση με Μπετανκόρ στο 28′ και Φαρές στο 45′.

Οι φιλοξενούμενοι πλησίασαν σε τρίτο γκολ, όταν ο Γκουγκεσασβίλι απέκρουσε το σουτ του Νους κι έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Ο Γεωργιανός κίπερ έσωσε τον Πανσερραϊκό και στο τετ α τετ του ίδιου παίκτη στο 72′.

Κι αν Πανσερραϊκός επιχείρησε να διαχειριστεί το αποτέλεσμα για να διαφυλάξει τον βαθμό, στο 88′ ο Νους πήρε προσωπική ρεβάνς κερδίζοντας πέναλτι. Ο Φούντας ανέλαβε την εκτέλεση και με ψυχραιμία χάρισε το μεγάλο (και λυτρωτικό) διπλό του ΟΦΗ.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.