Παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα για πάνω από 40 λεπτά, ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να αποφύγει την εντός έδρας ήττα από τη Στεάουα Βουκουρεστίου με 1-0. Με 0/2 μπήκε στη league phase του Europa League η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, η οποία έχει σερί 0/3 σε όλες τις διοργανώσεις (3-1 από τη Γαλατάσαραϊ στην Πόλη, 1-0 από τον Αρη στην Τούμπα).

Η πρώτη φάση του ματς καταγράφηκε στο 9′ και ήταν μια δυνατή κεφαλιά του Μπάμπα, από σέντρα του Ντεσπόντοφ, την οποία απέκρουσε ο Ταρνουβάνου. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Τάισον έγινε αποδέκτης της μπάλας από πάσα του Οζντόεφ, επιχείρησε σουτ με τη μία και έστειλε την μπάλα άουτ. Άστοχη αποδείχθηκε και η κεφαλιά του Καμαρά στο 20′, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Ντεσπόντοφ.

Ο Βούλγαρος έχασε σπουδαία ευκαιρία στο 28′, όταν σημάδεψε το δοκάρι του αντιπάλου με κοντινό σουτ από πλάγια θέση. Η επόμενη καλή φάση για τον ΠΑΟΚ ήταν το χαμένο τετ-α-τετ του Τάισον με τον Ταρναβάνου στο 39′ (φοβερή η μπαλιά του Κωνσταντέλια).

Η τελευταία αξιόλογη στιγμή των γηπεδούχων μέχρι την ψυχρολουσία καταγράφηκε στο 42′, όταν η νέα κεφαλιά του Καμαρά πέρασε δίπλα από το δοκάρι των φιλοξενούμενων. Στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων του α’ ημιχρόνου, ο Ολάριου απέφυγε τον Μιχαηλίδη, μπήκε στην περιοχή από δεξιά, γύρισε στον Μπιρλίγκεα, κι εκείνος άνοιξε το σκορ.

Αριθμητικό πλεονέκτημα, ευκαιρίες, αλλά χωρίς αποτέλεσμα

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να ισοφαρίσει στο 52′, αλλά το δυνατό σουτ του Ντεσπόντοφ πέρασε άουτ. Τρία λεπτά αργότερα, ο Ολάρου, δημιουργός του γκολ των φιλοξενούμενων, αντίκρυσε δεύτερη κίτρινη κάρτα και η Στεάουα έμεινε με 10 παίκτες.

Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, ο Σάστρε σούταρε από θέση έξω δεξιά και η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Αμέσως μετά, στο 62′, ο Ντεσπόντοφ σέντραρε από δεξιά και ο Οζντόεφ πήρε την κεφαλιά, όμως, ο Ταρναβάνου εκτινάχθηκε και κράτησε το 0-1.

Εκτοτε, παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα, ο ΠΑΟΚ δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητικός, με εξαίρεση το δοκάρι του Μιχαηλίδη στο 90+7′ (βρήκε την μπάλα με την πλάτη, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Μπάμπα, Μιχαηλίδης, Κεντζιόρα, Σάστρε, Καμαρά, Οζντόεφ, Κωνσταντέλιας, Ντεσπόντοφ, Τάισον, Τσάλοφ.

ΣΤΕΑΟΥΑ: Ταρνοβάνου, Ραντούνοβιτς, Ποπέσκου, Ντάγουα, Κρέτσου, Λιξάντρου, Τσουτ, Ολάρου, Τανάσε, Μπαλούτσα, Μπιρλίγκεα.