Με ένταση ανάμεσα στους δύο προπονητές ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε με τον Ολυμπιακό. Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους επιτέθηκε φραστικά στον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Οι δυο τους είχαν έντονο διάλογο για μερικά δευτερόλεπτα πριν παρέμβουν οι πιο ψύχραιμοι. Στις πρώτες του δηλώσεις μετά τον αγώνα ο Γιώργος Μπαρτζώκας επεσήμανε: «Θα ήθελα να πω κάτι για τη συμπεριφορά του κόουτς. Οτιδήποτε και αν συμβαίνει στη διάρκεια του αγώνα, μπορούμε να δεχθούμε από μία τεχνική ποινή. Όταν πηγαίνω να του δώσω το χέρι μου, είναι απολύτως ασεβές να επιτεθεί σε εμένα. Απλά αυτό για να ξέρουν όλοι».

Στη συνέχεια ο κόουτς του Ολυμπιακού μίλησε για το συγκεκριμένο συμβάν και στη συνέντευξη Τύπου τονίζοντας: «Δεν ήταν συζήτηση αυτό που είχαμε με τον Γιασικεβίτσιους στο τέλος. Ο Σάρας μου επιτέθηκε μόλις τελείωσε το ματς. Ό,τι και να έγινε στη διάρκεια του αγώνα, πήραμε τεχνική ποινή. Και όταν του έδωσε το χέρι μου στο τέλος, μου επιτέθηκε. Αυτό είναι ασεβές. Αυτό είναι απόλυτα ασεβές».

Από την πλευρά του ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δήλωσε: «Έχω καλή σχέση με τον Γιώργο Μπαρτζώκα και ήθελα να το διατηρήσω αυτό. Όμως έκανε κάποια σχόλια που άκουσα και πρέπει να απαντήσω. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που μου διδάσκει πως να κοουτσάρω στις γραμμές του γηπέδου. Η πρώτη φορά είχε γίνει όταν ήταν στην Χίμκι. Είχαμε έναν μικρό καυγά αφού δεν θα αφήσω κανέναν προπονητή να μου πει πως να συμπεριφέρομαι ή τι να κάνω με την ομάδα μου. Πιστεύω ότι αυτό είναι απαράδεκτο», είπε ο Λιθουανός.

Δείτε τι συνέβη ανάμεσα στους δύο προπονητές