Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, χθες το απόγευμα στα Σεπόλια, 2 αλλοδαποί, ένας 18χρονος από την Αλβανία και ένας 15χρονος από την Πολωνία για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών έξω από Δημοτικό σχολείο στα Σεπόλια.

Επιπλέον, συνελήφθη ένας 34χρονος για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και ο 52χρονος πατέρας του 15χρονου για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Όπως έγινε γνωστό από την ΕΛΑΣ, έπειτα από διερεύνηση πληροφοριών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, σχετικά με τη δράση των 2 νεαρών στην διακίνηση ακατέργαστης κάνναβης στην περιοχή των Σεπολίων και συγκεκριμένα έξωθεν σχολικού συγκροτήματος πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, εντοπίστηκαν οι κατηγορούμενοι και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση.

Ειδικότερα ο 34χρονος εντοπίστηκε να κατέχει αυτοσχέδια συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη, την οποία είχε προμηθευτεί λίγο νωρίτερα από τον 15χρονο κατηγορούμενο.

Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους 2 νεαρούς έξω από το Δημοτικό σχολείο όπου σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην κατοχή τους, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

  • 106 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης,
  • το χρηματικό ποσό των 60 ευρώ και
  • 2 κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.