Πέθανε σε ηλικία 44 ετών ο επιχειρηματίας Χρήστος Παπαδημητρίου των γνωστών προϊόντων «Kalamata Papadimitriou». Ο 44χρονος εκπροσωπούσε την τρίτη γενιά της οικογενειακής επιχείρησης «Παπαδημητρίου Χ.Κ. Α.Β.Ε.Τ», η οποία ιδρύθηκε το 1939 από τον παππού του.

Μπήκε στην εταιρεία το 2004 και είχε σημαντική τυποποιητική και εξαγωγική δραστηριότητα στον χώρο του ελαιολάδου, του βαλσαμικού ξiδιού, της μουστάρδας και άλλων προϊόντων τροφίμων, αφήνοντας τη σφραγίδα του με τις καινοτομίες που εισήγαγε.

Γεννήθηκε στην Καλαμάτα και σπούδασε Οργάνωση & Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. Συνέβαλε καταλυτικά στον εκσυγχρονισμό και την αναδιάρθρωση της εταιρείας και της παραγωγικής της διαδικασίας, η οποία μέχρι τις αρχές του 2000 εξήγαγε κυρίως κορινθιακά προϊόντα.

Συνεχίζοντας το όραμα του πατέρα του Κώστα, ο οποίος είχε ήδη ξεκινήσει την παραγωγή βαλσαμικού ξιδιού το 1998, ανέλαβε τις πωλήσεις και το μάρκετινγκ και άρχισε να εμπλουτίζει το χαρτοφυλάκιο της εταιρείας με νέες και καινοτόμες σειρές προϊόντων, όπως οι κρέμες βαλσαμικού και οι μεσογειακές μουστάρδες. Υπό την καθοδήγησή του το 2014 η εταιρεία εντάχθηκε στο διεθνές δίκτυο Endeavor.

Η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο 5/10 στις 11:00 στον ναό της Υπαπαντής στην Καλαμάτα.