Κίνηση: Εμφραγμα στους δρόμους της Αθήνας – Παρασκευή με δυσκολίες

Αυξημένη για ακόμα μία μέρα, η κίνηση στους δρόμους - Έμφραγμα σε πολλά σημεία του κέντρου της Αθήνας, με καθυστερήσεις σε Αττική Οδό και Κηφισό σήμερα, Παρασκευή 4 Οκτωβρίου.

Η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας είναι και σήμερα, Παρασκευή 4 Οκτωβρίου, στο «κόκκινο». Ενώ μεγάλες καθυστερήσεις σημειώνονται στον Κηφισό και στην Αττική Οδό.

Ειδικότερα, προβλήματα παρουσιάζουν η λεωφόρος Αθηνών – Κορίνθου, στην έξοδο, από Δαφνί μέχρι τα διυλιστήρια, στην Αθηνών – Λαμίας από ΚΤΕΛ έως την Αχαρνών, στην έξοδο, αλλά και στην είσοδο από τη Μεταμόρφωση μέχρι τη Λένορμαν.

Παράλληλα, καθυστερήσεις σημειώνονται και στη λεωφόρο Μεσογείων, αλλά και στο λιμάνι του Πειραιά. Λεωφόρος Βουλιαγμένης και λεωφόρος Ποσειδώνος δεν αποτελούν εξαίρεση αφού η κίνηση που σημειώνεται είναι επίσης αρκετά έντονη στο ύψος Ελληνικού και Αλίμου.

Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό

Καθυστερήσεις σημειώνονται και στην Αττική Οδό, οι οποίες φτάνουν μέχρι και πάνω από μισή ώρα.

Πιο συγκεκριμένα, στο ρεύμα προς το αεροδρόμιο, από Φυλής μέχρι Κηφισίας, και μάλιστα στην έξοδο για Λαμία κυμαίνονται οι καθυστερήσεις από 10 μέχρι 15 λεπτά.

Από την άλλη πλευρά, στο ρεύμα προς Ελευσίνα, οι καθυστερήσεις είναι επίσης μικρότερες, αφού στην έξοδο για Λαμία, φτάνουν τα 5 με 10 λεπτά.

Επίσης, στο ίδιο ρεύμα το έντονο πρόβλημα σημειώνεται από την Ανθούσα μέχρι τον κόμβο της Κηφισίας, με τους οδηγούς να οπλίζονται με υπομονή για 10 με 15 λεπτά. Ενώ και στον Περιφερειακό Υμηττού από Αγία Παρασκευή έως Κηφισίας έχει καθυστέρηση 15 με 20 λεπτά.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.