Ο αθλητικογράφος του Βήματος Αντώνης Καρπετόπουλος και ο κριτικός κινηματογράφου του Βήματος Γιάννης Ζουμπουλάκης ρίχνονται ξανά στην αρένα των συγκρούσεων και της ανταλλαγής απόψεων με άξονα τον κινηματογράφο.

Κάθε Πέμπτη οι δύο δημοσιογράφοι θα «αρπάζουν» το στοιχείο μιας ταινίας από την επικαιρότητα και θα του… αλλάζουν τα φώτα κάνοντας μια αναδρομή στην κινηματογραφική του Ιστορία. Με χιούμορ, με πληροφορίες, με προτάσεις, με προσωπικό γούστο, με τα πάντα.

Στο σημερινό επεισόδιο: Μια αναδρομή στην ιστορία των «κακών» (ή villans όπως ο όρος έχει καθιερωθεί), κυρίως στον κόσμο των χάρτινων ηρώων της DC Comics και της Marvel, κάνουν στο τελευταίο podcast του ΣΙΝΕΜΑ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ ο Αντώνης Καρπετόπουλος και ο Γιάννης Ζουμπουλάκης. Την αφορμή, βέβαια, δίνει η «συνέχεια» του «Joker» (2019), το  «Joker: Τρέλα για δύο» (Joker: Folie à Deux)» που σκηνοθέτησε ο ίδιος δημιουργός του πρώτου, ο Τοντ Φίλιπς με πρωταγωνιστή και πάλι τον Χοακίν Φίνιξ, που αυτή την φορά προσπαθεί να «δέσει» (όχι και τόσο αξέχαστα για να λέμε και την αλήθεια) με την Lady Gaga. Με την βεβαιότητα ότι η δεύτερη ταινία θα διχάσει χωρίς να κάνει την επιτυχία της πρώτης – που ξεπέρασε το 1 δισ. δολάρια σε εισπράξεις παγκοσμίως – οι δύο σινεφίλ δημοσιογράφοι θυμούνται όλους τους προηγούμενους Τζόκερ, όπως επίσης τον Πιγκουίνο, τον Thanos και άλλους αρνητικούς χαρακτήρες του σελιλόιντ επισημαίνοντας ταυτόχρονα ότι στο σινεμά, το «κακό», ορισμένες  φορές, «πουλάει» πολύ περισσότερο από το «καλό».

Κάνε εγγραφή στο Podcast «Σινεμά στη Σέντρα» σε Spotify και Apple Podcasts, και ενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις για να ακούς κάθε ημέρα πρώτος/η τα νέα επεισόδια!