Αισιόδοξα είναι τα νέα για την πορεία της υγείας της Μαρινέλλας που υπέστη αιμορραγικό εγκεφαλικό και κατέρρευσε στη σκηνή του Ηρωδείου στις 25 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με το νέο ιατρικό ανακοινωθέν από το νοσοκομείο η κατάστασή της υγείας της Μαρινέλλας εξελίσσεται ικανοποιητικά.

Το ιατρικό ανακοινωθέν

«Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) παραμένει νοσηλευόμενη στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ μετά από σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο.

Η κατάστασή της εξελίσσεται ικανοποιητικά.

Οι θεράποντες ιατροί

Ηλίας Κ. Πολιτάκης – Ηλίας Ανδριανάκης – Κωνσταντίνος Σπέγγος».

«Απορροφάται σταδιακά το αιμάτωμα»

«Εφόσον δεν έχει κάνει καμία επιπλοκή είναι πάρα πολύ σημαντικό για την άρρωστη και πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις οι γιατροί αποφασίζουν, οι θεράποντες, πότε θα πρέπει να μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης, για να κάνει τα απαραίτητα», είπε χθες (3/10) ο Γεώργιος Ορφανίδης, διευθυντής Νευροχειρουργικής Ιατρικού Αθηνών.

Τα πρώτα κρίσιμα 24ωρα πέρασαν χωρίς επιδείνωση και αυτό κάνει τους θεράποντες γιατρούς της να αισιοδοξούν. Σύμφωνα με πληροφορίες, απορροφάται σταδιακά το αιμάτωμα κάτι που σημαίνει ότι η Μαρινέλλα ανταποκρίνεται στην θεραπεία.

«Εφόσον δεν έχει κάνει καμία επιπλοκή, έχει μεγάλη αισιοδοξία και εφόσον σταθεροποιηθεί πλήρως ιατρικά από την ομάδα που την παρακολουθεί. Η επόμενη φάση θα είναι η αποκατάσταση, αν εξελιχθούν ομαλά όπως αναφέρονται», πρόσθεσε.