Μαρινέλλα: Απορροφάται σταδιακά το αιμάτωμα – Tα νεότερα για την υγεία της

Η δύσκολη μάχη της Μαρινέλλας συνεχίζεται με την πορεία της υγείας της να παραμένει σταθερή.

Κρίσιμη αλλά σταθερή παραμένει η κατάσταση υγείας της Μαρινέλλας, η οποία νοσηλεύεται για όγδοη ημέρα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ.

«Εφόσον δεν έχει κάνει καμία επιπλοκή είναι πάρα πολύ σημαντικό για την άρρωστη και πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις οι γιατροί αποφασίζουν, οι θεράποντες, πότε θα πρέπει να μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης, για να κάνει τα απαραίτητα», είπε ο Γεώργιος Ορφανίδης, διευθυντής Νευροχειρουργικής Ιατρικού Αθηνών.

Έχουν περάσει τα κρίσιμα πρώτα 24ωρα χωρίς επιδείνωση και αυτό κάνει τους θεράποντες γιατρούς της να αισιοδοξούν. Σύμφωνα με πληροφορίες, απορροφάται σταδιακά το αιμάτωμα κάτι που σημαίνει ότι η Μαρινέλλα ανταποκρίνεται στην θεραπεία.

«Εφόσον δεν έχει κάνει καμία επιπλοκή, έχει μεγάλη αισιοδοξία και εφόσον σταθεροποιηθεί πλήρως ιατρικά από την ομάδα που την παρακολουθεί. Η επόμενη φάση θα είναι η αποκατάσταση, αν εξελιχθούν ομαλά όπως αναφέρονται», πρόσθεσε.

Για όγδοη ημέρα στη ΜΕΘ

Την ώρα που η Μαρινέλλα δίνει για όγδοο 24ωρο μάχη στην εντατική, οι ευχές των συναδέλφων για ταχεία ανάρρωση συνεχίζονται τονίζοντας πως η Μαρινέλλα ανέκαθεν ήταν πολύ δυνατή κι επομένως θα κερδίσει και αυτή την δύσκολη μάχη.

Η Μαρινέλλα δεν άφηνε τίποτα στην τύχη. Η επιτυχία και η καταξίωση ήρθε με σκληρή δουλειά. Σε μια από τις τελευταίες συνεντεύξεις της, πριν το εγκεφαλικό που υπέστη στο Ηρώδειο, η Μαρινέλλα μιλούσε για το άγχος που έχει πριν βγει στην σκηνή να είναι όλα στην εντέλεια ενώ αποκάλυψε πως είχε διώξει μουσικό από συναυλία γιατί φορούσε λάθος κάλτσες.

Τελειομανής και χαρισματική εδώ και 67 ολόκληρα χρόνια χαρίζει απλόχερα μοναδικές ερμηνείες στους χιλιάδες θαυμαστές της.

Κάθε μέρα που περνά χωρίς μείζονες επιπλοκές αυξάνει τις ελπίδες. Η Μαρινέλλα διατηρεί την επαφή με το περιβάλλον. Αναγνωρίζει τους θεράποντες γιατρούς και την κόρη της και μέχρι στιγμής δεν χρειάστηκε να διασωληνωθεί σε κανένα σημείο της νοσηλείας της.

«Έχουν περάσει τα κρίσιμα 24ώρα, έχει περάσει μία εβδομάδα, είμαστε πολύ αισιόδοξοι για να πάμε στο επόμενο στάδιο».

Η δύσκολη μάχη της Μαρινέλλας συνεχίζεται με την πορεία της υγείας της να παραμένει σταθερή.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.