Μαρινέλλα: Σε επαφή με το περιβάλλον – Δείχνει σημάδια βελτίωσης

Σήμερα οι γιατροί θα αποφασίσουν αν θα αλλάξουν αγωγή στη Μαρινέλλα - Τα νεότερα για την υγεία της από τη Ματίνα Παγώνη

Μία εβδομάδα συμπληρώνεται από την ημέρα που η Μαρινέλλα πάγωσε το κοινό του Ηρωδείου καταρρέοντας πάνω στη σκηνή κατά τη διάρκεια συναυλίας. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες δείχνει σημάδια βελτίωσης και δέχεται επίσκεψη μέσα στη ΜΕΘ μόνο από την κόρη της.

Η Ματίνα Παγώνη μίλησε στην εκπομπή «Buongiorno» για την υγεία της σπουδαίας ερμηνεύτριας, που παραμένει κρίσιμη, αλλά χωρίς επιπλοκές.

«Έχουμε ακόμα μια κρίσιμη κατάσταση, τα αιμορραγικά εγκεφαλικά δεν γίνονται καλά από τη μία στιγμή στην άλλη. Οι γιατροί, ανάλογα με τον απεικονιστικό και εργαστηριακό έλεγχο, θα κρίνουν την πορεία (αν θα αλλάξουν αγωγή ή θα προχωρήσουν έτσι). Από ότι φαίνεται η φαρμακευτική αγωγή έχει αποδώσει» είπε.

«Δεν είναι σε καταστολή η Μαρινέλλα. Έχει επαφή με το περιβάλλον. Ο ασθενής όσα λιγότερα ξέρει, τόσο καλύτερα είναι.Δεν λες παραπάνω στην ασθενή που καταλαβαίνει πως έχει συμβεί κάτι σοβαρό. Η Μαρινέλλα είναι έξυπνη γυναίκα και δεν μπορείς να πεις πολλά πράγματα γιατί υχολογική κατάσταση των ασθενών παίζει μεγάλο ρόλο».

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.