Κόκοτας – Παγώνη: «Ξεκίνησε το δεξί πόδι να κάνει κάποιες κινήσεις»

Αυτά τα περιστατικά, να ξέρετε, φτάνουν και τον ένα χρόνο για να δούμε μια καλύτερη βελτίωση» είπε η Ματίνα Παγώνη για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα.

Μικρή βελτίωση παρουσίασε η υγεία του Δημήτρη Κόκοτα, που εδώ και έξι μήνες βρίσκεται στο νοσοκομείο, μετά το έμφραγμα και την ανακοπή που υπέστη.

«Οι φυσιοθεραπευτές λένε ότι ξεκίνησε το δεξί πόδι να κάνει κάποιες κινήσεις» είπε στο MEGA η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, ωστόσο διευκρίνισε ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής έχει μπροστά του πολύ δρόμο ακόμα για να αναρρώσει.

«Είχαμε πει από την αρχή ότι χρειάζεται πολύς χρόνος. Αντιδρά στα επώδυνα (ερεθίσματα). Οι φυσιοθεραπευτές λένε ότι ξεκίνησε το δεξί πόδι να κάνει κάποιες κινήσεις. Από κει και πέρα θέλει πάρα πολύ χρόνο ακόμα. Αυτά τα περιστατικά, να ξέρετε, φτάνουν και τον ένα χρόνο για να δούμε μια καλύτερη βελτίωση» είπε η κ. Παγώνη. «Πάντα λέμε ότι ελπίζουμε» ανέφερε.

Ο Δημήτρης Κόκκοτας νοσηλεύεται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ) κι αυτό τον βοηθά γιατί μπορεί να έρχεται σε επαφή με τους οικείους του.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.