Φάμελλος για Αυγή και Κόκκινο: Αναγκαιότητα η ύπαρξη των μέσων

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος, συναντήθηκε με αντιπροσωπεία εργαζομένων της Αυγής και του ρ/σ «Στο Κόκκινο».

Με αντιπροσωπεία εργαζομένων της Αυγής και του ραδιοσταθμού «Στο Κόκκινο» συναντήθηκε το πρωί της Τετάρτης ο Σωκράτης Φάμελλος, εκφράζοντας τη στήριξή του στα δίκαια αιτήματά τους, αλλά και την πεποίθησή του για την αναγκαιότητα λειτουργίας και των δύο μέσων.

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ τόνισε την αντίθεσή του στις αιφνιδιαστικές αλλαγές, σημειώνοντας ότι έπρεπε να προηγηθεί (σ.σ. από την πρώην ηγεσία) μία επαρκής οικονομοτεχνική προετοιμασία – επεξεργασία, με ενίσχυση των εσόδων και της βιωσιμότητας των μέσων και, προφανώς, με ενεργοποίηση και των μελών του κόμματος.

«Αναγκαιότητα τα υπάρχουν η Αυγή και το Κόκκινο»

Έδωσε επίσης έμφαση στα εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων. Και οι δύο πλευρές συμφώνησαν πως θα βρίσκονται σε διαρκή επαφή, αφού υπάρχει η κοινή αντίληψη πως η λειτουργία των δύο αυτών μέσων είναι απαραίτητη.

Νωρίτερα, άλλωστε, στην πρώτη του συνέντευξη ως υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στο κομματικό ραδιόφωνο, ο Σωκράτης Φάμελλος δήλωσε πως είναι αναγκαιότητα να υπάρχουν τα μέσα αυτά και πως είναι υποχρέωση του κόμματος και των μελών να κάνουν ό,τι μπορούν για να υπάρχουν.

Ο κ. Φάμελλος έκανε λόγο για μεγαλύτερη οικονομική εξόρμηση των μελών και στελεχών υπέρ των κομματικών μέσων και για μια οργανωτική δουλειά που απαιτείται και η οποία «έλλειψε απο τον ΣΥΡΙΖΑ», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.