OWNERS: Η Νέα Εποχή στην απόκτηση δεύτερης κατοικίας στο 1/6 του κόστους

Απολαύστε έναν νέο τρόπο ζωής που συνδυάζει την πολυτέλεια, την άνεση και την έξυπνη διαχείριση των οικονομικών σας.

Έχετε ποτέ ονειρευτεί μια πολυτελή εξοχική κατοικία σε έναν ονειρικό προορισμό δίπλα στη θάλασσα ή ένα αρχοντικό στους πρόποδες ενός καταπράσινου βουνού;  Η αλήθεια είναι ότι το υψηλό κόστος αγοράς και οι ευθύνες συντήρησης και λειτουργίας, καθώς και η διαχείριση των απαιτήσεων του ακινήτου, το οποίο ενδέχεται να χρησιμοποιηθεί μόλις για 7-8 εβδομάδες τον χρόνο, συχνά μας δημιουργούν δεύτερες σκέψεις. Κι αν τελικά το όνειρο μπορεί να γίνει πραγματικότητα με μόλις το 1/6 του κόστους, προσφέροντας την τέλεια ισορροπία μεταξύ πολυτέλειας, άνεσης και προσιτότητας;

Μύκονος

Πώς θα σας φαινόταν η ιδέα να αφήσετε το παραδοσιακό μοντέλο ιδιοκτησίας για ένα πιο σύγχρονο, ευέλικτο και συνολικά πιο «πράσινο» μοντέλο, όπου αντί για ιδιοκτησία υπάρχει Συνιδιοκτησία; Πράγματι, μία νέα τάση που κερδίζει συνεχώς σε δημοφιλία στο εξωτερικό προάγει το fractional ownership, ήτοι συνιδιοκτησία πολυτελών κατοικιών, όπου απολαμβάνεις τα οφέλη μίας stress-free πολυτέλειας με σημαντικά χαμηλότερο κόστος.

Τα πλεονεκτήματα του νέου ευέλικτου μοντέλου ιδιοκτησίας, είναι αναρίθμητα. Αρχικά, οι δαπάνες αγοράς, συντήρησης, όπως και οι λειτουργικές δαπάνες του ακινήτου μοιράζονται μεταξύ των συνιδιοκτητών, καθότι ο καθένας πληρώνει ένα μέρος τους και κανένας το σύνολο αυτών. Το εξοχικό πρακτικά αξιοποιείται καλύτερα και για μεγαλύτερο μέρος του χρόνου, άρα λιγότερα σπίτια (με ό,τι συνεπάγεται σε περιβαλλοντικό αποτύπωμα) και περισσότερες χαρούμενες και ποιοτικές στιγμές πολυτέλειας και ξεγνοιασιάς για τους ιδιοκτήτες. Επιπλέον, ένα πολυτελές εξοχικό μπορεί να αποτελέσει ένα καλό επενδυτικό asset, ειδικά αν πρόκειται για κατοικίες που βρίσκονται σε περιοχές με έντονο τουριστικό ενδιαφέρον: εκεί οι αξίες μόνο ανεβαίνουν.

Αράχωβα

Ακόμη, αν διαθέτετε το απαραίτητο κεφάλαιο, αντί να δεσμευτείτε με την αγορά ενός εξοχικού ακινήτου σε μία μόνο τοποθεσία, θα μπορούσατε να επενδύσετε σε διαφορετικά σημεία, εξασφαλίζοντας έτσι πρόσβαση σε δύο ή περισσότερες τοποθεσίες κατά τη διάρκεια του έτους. Είτε σε βουνό είτε στη θάλασσα, σε νησιωτικές ή ηπειρωτικές περιοχές, θα έχετε τη δυνατότητα να απολαμβάνετε τις αποδράσεις σας όπου και όποτε το επιθυμείτε.

Ιδιοκτησία χωρίς άγχος, από την Owners

Η Owners επαναπροσδιορίζει τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να απολαύσετε τις διακοπές σας, προσφέροντας ένα ευέλικτο και έξυπνο σύστημα κρατήσεων για ακίνητα δεύτερης κατοικίας, υψηλών προδιαγραφών. Φέρνει για πρώτη φορά στη χώρα μας το μοντέλο της Συνιδιοκτησίας, το οποίο ευδοκιμεί σε μεγάλες αγορές του Real Estate, όπως των ΗΠΑ, της Ισπανίας, της Πορτογαλίας και της Μ. Βρετανίας. Έτσι, οι συνιδιοκτήτες απολαμβάνουν τον πολυτελή τρόπο ζωής που πάντα ονειρευόταν, χωρίς το άγχος και το υπέρογκο κόστος της πλήρους ιδιοκτησίας.

Αυτό το ευέλικτο μοντέλο ιδιοκτησίας, σας δίνει τη δυνατότητα να το φέρετε στα μέτρα σας, που σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε ένα μερίδιο που εξυπηρετεί τον προϋπολογισμό σας και τις προτιμήσεις σας, ξεκινώντας από το 1/6 έως και το 1/2. Η OWNERS σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε εσείς το ποσοστό, ενώ η εταιρεία έχει φροντίσει για όλα, προσφέροντας μία worry-free εμπειρία. Τα πάντα που αφορούν στο ακίνητο, από τη διαχείριση του χρονοδιαγράμματος χρήσης και τη συντήρησή του μέχρι τον καθαρισμό του και τη διασφάλιση της νομικής διαφάνειας της Συνιδιοκτησίας, τα αναλαμβάνει η OWNERS.

Εσείς αποκτάτε πρόσβαση σε έναν κόσμο πολυτέλειας, χωρίς ευθύνες και έγνοιες, που διαφορετικά μπορεί να ήταν εκτός εμβέλειας.

Αρτέμιδα

Πώς ακριβώς λειτουργεί η Συνιδιοκτησία;

Η Owners έχει ολοκληρωμένη διαχείριση του ακινήτου, με διαφάνεια και απλότητα, αναλαμβάνοντας οτιδήποτε μπορεί να χρειαστεί και διασφαλίζοντας ότι η εξοχική κατοικία είναι πάντα άψογη και έτοιμη για να υποδεχθεί τον κάθε συνιδιοκτήτη. Κάθε ακίνητο που ανήκει στη συλλογή της Owners στην ιστοσελίδα της, έχει επιλεγεί με μεγάλη προσοχή, πληρώντας τα υψηλότερα πρότυπα, ώστε οι συνιδιοκτήτες να απολαμβάνουν την απόλυτη εμπειρία κάθε φορά που θα βρίσκονται εκεί.

Ο συνιδιοκτήτης απολαμβάνει απρόσκοπτη εμπειρία πολυτελών διακοπών χάρη στην  ενσωματωμένη τεχνολογία της εφαρμογής Owners App, μέσω της οποίας αποκτά πλήρη έλεγχο του ακινήτου 24/7, δίνοντάς του τη δυνατότητα να διαχειρίζεται εύκολα τα έξοδά του και να κλείνει τις διαμονές του χωρίς κόπο.

Τα οφέλη της Συνιδιοκτησίας ενός πολυτελούς εξοχικού

Τα πλεονεκτήματα αυτής της επιλογής είναι πολλά, με πρώτο και καλύτερο την ευκολία και απλότητα του να έχεις ιδιοκτησία με διαφάνεια και την προσδοκώμενη πολυτέλεια. Η εταιρεία OWNERS χειρίζεται τα έξοδα και τους φόρους του ιδιοκτήτη, επιβλέπει το SPV, βελτιώνει τις ψηφιακές τεχνολογίες (όπως η εφαρμογή OWNERS) και παρέχει υποστήριξη όλο το χρόνο. Αν σε αυτά προσθέσουμε τις επιπλέον υπηρεσίες, όπως προσωπικούς σεφ, διευθέτηση μεταφορών, φροντίδα κήπου, συντήρηση και κάλυψη κάθε καθημερινής ανάγκης, καταλαβαίνετε ότι κάθε φορά που επισκέπτεστε το εξοχικό σας θα το βρίσκετε σε άψογη κατάσταση, έτοιμο να προσφέρει στιγμές χαλάρωσης και πολυτέλειας για όλα τα μέλη της οικογένειας.

Εξίσου σημαντικός παράγοντας είναι το κόστος που επιμερίζεται σε όλους τους τομείς, από την αγορά μέχρι τη συντήρηση και διαχείριση του ακινήτου, πριμοδοτώντας και τη βιωσιμότητα που σημαίνει ότι αυτή η επιλογή είναι πιο φιλική για το περιβάλλον. Λιγότερα σπίτια, συνεπάγεται μικρότερη ανθρώπινη παρουσία στο φυσικό τοπίο.

Αρτέμιδα

Όσο για τη λογική απορία «…και τι γίνεται στις περιόδους υψηλής ζήτησης;» η Εγγύηση Stay-IN διασφαλίζει ότι μπορείτε να απολαμβάνετε το ακίνητό σας κατά τη διάρκεια των περιόδων αιχμής και ότι δεν θα χάσετε ποτέ τις ημερομηνίες που σας ενδιαφέρουν.

Κοινό κόστος, μοναδικές ανεκτίμητες αναμνήσεις

Με την Owners, δεν αποκτάτε απλώς μερίδιο ενός ακινήτου, αλλά επενδύετε σε έναν τρόπο ζωής που συνδυάζει πολυτέλεια, άνεση και έξυπνη διαχείριση των οικονομικών σας. Η Συνιδιοκτησία προσφέρει όχι μόνο μια πρακτική λύση, αλλά και μια νέα φιλοσοφία για την πολυτέλεια, επιτρέποντάς σας να μοιράζεστε έξοδα και ευθύνες, ενώ παράλληλα αποκτάτε πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας εμπειρίες.

Για μια ολοκληρωμένη εικόνα των υπηρεσιών που προσφέρει η εταιρεία OWNERS, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα  www.owners.gr, καθώς και τα προφίλ της στα Social Media.

youtube: @owners_gr

instagram: owners.gr

facebook: owners.gr

linkedin: owners-proptech-s-a

Κάντε σήμερα download την εφαρμογή Owners στο GooglePlay και στο AppStore

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.