Τηλεφώνημα Μητσοτάκη σε Καραμανλή-Σαμαρά – Το street party και τα 50 χρόνια ΝΔ

Το τηλεφώνημα Μητσοτάκη σε Καραμανλή και Σαμαρά εντάσσεται στο πλαίσιο αλλαγής του κλίματος στο εσωτερικό της ΝΔ μετά και τις συζητήσεις και αναταράξεις που προκάλεσε «η ανταρσία των 11».

Στους δύο πρώην πρωθυπουργούς και πρώην προέδρους της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά και Κώστα Καραμανλή τηλεφώνησε χθες (30/9) ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Τους κάλεσε στην εκδήλωση στη Ρηγίλλης για τα 50χρονα γενέθλια της ΝΔ.

Είναι εμφανές ότι αυτή η κίνηση του Πρωθυπουργού εντάσσεται στο πλαίσιο που καταβάλλει να αλλάξει το κλίμα στο εσωτερικό της ΝΔ μετά και τις συζητήσεις και αναταράξεις που προκάλεσε «η ανταρσία των 11».

Τα 50 χρόνια και το street party στη Ρηγίλλης

Στη ΝΔ ετοιμάζονται για τη μεγάλη γιορτή με τη μορφή street party που θα γίνει στη Ρηγίλλης για τον εορτασμό των 50 χρόνων από την ίδρυση του κόμματος.

Πέρα από τον πανηγυρικό χαρακτήρα, θα δοθεί το μήνυμα, όπως εκτιμούν, της συσπείρωσης και του κοινού σκοπού για τα μέλη του κόμματος, ειδικά σε μια συγκυρία κατά την οποία «η ΝΔ είναι η μόνη πολιτική δύναμη που λειτουργεί οργανωμένα και έχει σχέδιο για το μέλλον της χώρας.

Σαμαράς και Καραμανλής πάλι μαζί

Τώρα τελευταίως γίνεται συχνά, ώστε πλέον να αποτελούν ρουτίνα οι συναντήσεις των πρώην πρωθυπουργών Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά.

Όπως γράφει ο ΒΗΜΑτοδότης είναι πολύ πιθανόν να ξαναβρεθούν αυτή τη φορά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, καθισμένοι δίπλα- δίπλα αύριο Τετάρτη στις 7 το απόγευμα στην τελετή αναγόρευσης του Αθανασίου Μαρτίνου σε επίτιμο διδάκτορα της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και την απόδοση του τίτλου του Μεγάλου Ευεργέτη του Ε.Κ.Π.Α. Ενδιαφέρον θα έχει προσφώνηση από τον Πρύτανη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθηγητή Γεράσιμο Σιάσο, καθώς και η παρουσίαση του έργου της προσωπικότητας του τιμώμενου από τον Πρόεδρο της Ιατρικής Σχολής καθηγητή Νικόλαο Αρκαδόπουλο. Και βεβαίως η ομιλία του Αθανάσιου Μαρτίνου.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.