Mega: Καθολική πρωτιά στην ενημέρωση το Σεπτέμβριο του 2024

Δυναμικά ξεκίνησε η φετινή σεζόν για το Mega στην ενημέρωση.

Με ισχυρό πάτημα μπήκε στη φετινή σεζόν η ενημέρωση του MEGA.

Πιστό στις αρχές που το διακρίνουν -αξιοπιστία, συνέπεια, υπευθυνότητα- το σύνολο του ενημερωτικού προγράμματος του σταθμού διατήρησε ακλόνητη τη διαχρονική εμπιστοσύνη των τηλεθεατών και κατέκτησε την πρώτη θέση τον Σεπτέμβριο 2024.

Στο ξεκίνημα μίας ανταγωνιστικής τηλεοπτικής περιόδου, με έντονη εγχώρια και διεθνή ειδησεογραφία, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων «MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ» αλλά και οι εκπομπές «Live News», «Κοινωνία Ώρα MEGA» και «MEGA Σαββατοκύριακο» ανταποκρίθηκαν άμεσα στις προσδοκίες των πολιτών και κέρδισαν επάξια το στοίχημα της τηλεθέασης.

Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων «Mega Γεγονότα»

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων «MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ» διατήρησε την πρωτοκαθεδρία  που κατείχε από πέρυσι και ενίσχυσε την παρουσία του στη βραδινή ενημέρωση, καταγράφοντας άνοδο στην τηλεθέαση σε σύγκριση με τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Οι ειδήσεις του MEGA με παρουσιάστριες τη Ράνια Τζίμα (Δευτέρα-Πέμπτη) και την Κατερίνα Παναγοπούλου (Παρασκευή-Κυριακή), και βασικό σχολιαστή τον Γιάννη Πρετεντέρη, σημείωσαν πρωτιά συγκεντρώνοντας τον μεγαλύτερο αριθμό τηλεθεατών, 390.000, ανεξαρτήτως ώρας μετάδοσης. Αναλυτικά: MEGA 390.000, STAR 367.000, ALPHA 333.000, ΣΚΑΪ 311.000, ANT1 243.000, ΕΡΤ1 165.000, OPEN 161.000.

Στο δυναμικό κοινό 18-54, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων «MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ» νίκησε τον ανταγωνισμό με μέσο όρο 14,3% και στο σύνολο του κοινού με 13,9%.

Live News

Το «Live News» με τον Νίκο Ευαγγελάτο, επέστρεψε με τη γνώριμη δυναμική του και η επικράτησή του ήταν καθολική: στο σύνολο του κοινού κυριάρχησε του ανταγωνισμού με μέσο όρο 21,2% και στο δυναμικό κοινό 18-54 με 16,7%. Η επιτυχημένη απογευματινή ενημερωτική συνήθεια ήταν η πρώτη επιλογή για 489.000 τηλεθεατές.

Σε επιμέρους ηλικιακές ομάδες, το «Live News» κατέγραψε εξίσου υψηλές επιδόσεις που έφτασαν μέχρι και το 29%.

Κοινωνία Ώρα MEGA

Η «Κοινωνία Ώρα MEGA» με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη συνεχίζει τη νικηφόρα πορεία της και τη φετινή σεζόν. Η πρωινή ενημερωτική εκπομπή του MEGA κατέκτησε την κορυφή της τηλεθέασης τον Σεπτέμβριο με μέσο όρο 18,3% στο δυναμικό κοινό 18-54 και προπορεύθηκε του ανταγωνισμού με 5 και πλέον ποσοστιαίες μονάδες, στη ζώνη μετάδοσής της.

Στο σύνολο του κοινού, η «Κοινωνία Ώρα MEGA» κατέγραψε μέσο όρο 17,6%, ενώ το υψηλότερο ποσοστό της έφτασε στο 25,9% σε επιμέρους γυναικείο κοινό.

MEGA Σαββατοκύριακο

Το «MEGA Σαββατοκύριακο» με τον Ντίνο Σιωμόπουλο και τη Στέλλα Γκαντώνα πρωταγωνιστεί στην πρωινή ενημέρωση του Σαββατοκύριακου και φέτος. Το τηλεοπτικό κοινό επιλέγει σταθερά το ενημερωτικό magazino του MEGA, ξεχωρίζοντάς το από τον ανταγωνισμό. Το «MEGA Σαββατοκύριακο» έκοψε πρώτο το νήμα της τηλεθέασης, καταγράφοντας μέσο όρο 15,7% στο δυναμικό κοινό 18-54. Στο σύνολο του κοινού, η εκπομπή σημείωσε μέσο όρο 14,4%.

Σε επιμέρους ηλικιακή ομάδα, το ποσοστό ξεπέρασε το 23%.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.