H βρετανική φίρμα παρουσίασε αρχικά την νέα τέταρτη κατά σειρά γενιά των Continental GT, της ανοιχτής GTC καθώς και της Flying Spur στην σπορ διαμόρφωσης και διάθεσης έκδοση Speed. Πλέον συμπληρώνει το παλμαρέ τους με τις πιο πολυτελείς και προσανατολισμένες προς την άνεση εκδόσεις με την υπογραφή του οίκου Mulliner.

Οι νέες εκδόσεις ξεχωρίζουν αρχικά από την διαφορετική γρίλια με τα ρομβοειδή μοτίβα που παραπέμπουν συνειρμικά σε διαμάντια.

Πλην των σχημάτων η γρίλια περιβάλλεται με φινίρισμα από χρώμιο και χωρίζεται σε δύο νοητά μέρη επίσης από χρώμιο. Το χρώμιο βάφει επίσης τον κάτω μέρος των προφυλακτήρων αλλά και τις απολήξεις της εξάτμισης.

Σε περίπτωση ωστόσο που κάποιος πελάτης της φίρμας δεν αρέσκεται στο γυαλιστερό χρώμιο, ο βελτιωτικός οίκος των Βρετανών προσφέρει και τη δυνατότητα επιλογής του Mulliner Blackline το οποίο αντικαθιστά το φινίρισμα χρωμίου των παραπάνω στοιχείων με μαύρο γυαλιστερό επίχρισμα.

Σχεδιασμένοι ειδικά για την περίσταση είναι και οι τροχοί των 22 ιντσών, διαθέσιμοι επίσης σε δύο αποχρώσεις, γκρι και μαύρο και πάντα σε συνδυασμό με το «σταθερό» λογότυπο της Bentley στην πλήμνη.

Στις λεπτομέρειες συγκαταλέγονται επίσης νέοι ανακλαστήρες που παραπέμπουν σε κρύσταλλο στο εσωτερικό των φωτιστικών σωμάτων για τις GT και GTC καθώς και το τρισδιάστατο έμβλημα της βρετανικής φίρμας στο καπό για την Flying Spur.

Ακόμα εντονότερη είναι η παρουσία του οίκου Mulliner στο εσωτερικό για το οποίο προσφέρονται,  ειδικά για την περίσταση των νέων μοντέλων, νέοι συνδυασμοί που αποτελούνται από ενδιαφέρουσες τριχρωμίες, ιδιαίτερες ραφές και μοτίβα, φτιαγμένα κατά τα πρότυπα της Bentley χειροποίητα.

Εκτός από τις πολυτελείς επενδύσεις τα καθίσματα ενσωματώνουν το σύστημα ευεξίας που αποτελεί στοιχείο του βασικού εξοπλισμού των εκδόσεων Mulliner και προσφέρει διάφορες διαμορφώσεις για την μέγιστη δυνατή εργονομία και στήριξη προς όφελος της ορθότερης στάσης σώματος καθώς και λειτουργίες ψύξης/θέρμανσης.

Αυτονόητα από την υπερβάλλουσα πολυτέλεια που χαρακτηρίζει το εσωτερικό δεν λείπουν τα σχεδόν ανοίκεια σε ό,τι αφορά το ύψος του πέλους πατάκια ή μάλλον ακριβέστερα χαλιά που ακολουθούν την χρωματική παλέτα που έχει επιλέξει ο αγοραστής. Μιλώντας για επιλογές αποχρώσεων ο οίκος Mulliner προσφέρει μια γκάμα 101 χρωμάτων για το εξωτερικό ή αν ακόμα και αυτά δεν είναι αρκετά προσφέρεται η δυνατότητα στους αγοραστές να δημιουργήσουν τη δική τους κατά παραγγελία απόχρωση.

Για το εσωτερικό, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής 15 βασικών χρωμάτων σε συνδυασμό με 11 δευτερεύοντα και έξι για τις πιο έντονες λεπτομέρειες ή και πάλι, η εκπλήρωση οποιασδήποτε χρωματικής επιθυμίας του τελικού αποδέκτη ή συνδυασμού υφιστάμενων και «μη υφιστάμενων χρωμάτων».  Η λίστα δεν σταματά φυσικά εκεί καθώς οι επιλογές ολοκληρώνονται με τα οκτώ διαφορετικά όσο και πολυτελή ξύλα για την επένδυση του ταμπλό ενώ για εκείνους που θεωρούν πολύ κλασική για τα γούστα τους την τέχνη των μαρκετερί, διατίθεται τρεις ακόμα επιλογές από τεχνητά υλικά για το ταμπλό, την κεντρική κονσόλα και άλλες επιφάνειες.

Και οι τρεις νέες εκδόσεις εφοδιάζονται με το νέο κινητήριο σύνολο που η βρετανική φίρμα αποκαλεί ως Ultra Performance Hybrid το οποίο ήδη εξοπλίζει τις Continental GT Speed και Flying Spur Speed και αποτελείται από την παρουσία ενός twin-turbo V8 με χωρητικότητα 4,0 λίτρων, ηλεκτρικό μοτέρ και μπαταρία 25,9 kWh, προσφέροντας συνδυαστική ισχύ 782 ίππων και 1.000 Nm ροπής. Αυτό καθιστά αυτομάτως τις των Continental GT, GTC και Flying Spur Mulliner τις ισχυρότερες διαχρονικά Bentley που έχει επιμεληθεί o εσωτερικός βελτιωτικός οίκος των Βρετανών.