Την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024 και ώρα 19.00 στη Μεγάλη Αίθουσα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών θα πραγματοποιηθεί η αναγόρευση του κυρίου Αθανασίου Μαρτίνου σε επίτιμο διδάκτορα της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και η απόδοση του τίτλου του Μεγάλου Ευεργέτη του Ε.Κ.Π.Α. στον κύριο Αθανάσιο Μαρτίνο, Πρόεδρο του Κοινωφελούς Ιδρύματος Αθανασίου & Μαρίνας Μαρτίνου (ΙΑΜΜ).

Πρόγραμμα

Προσφώνηση από τον Πρύτανη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθηγητή Γεράσιμο Σιάσο.

Παρουσίαση του έργου και της προσωπικότητας του τιμωμένου από τον Πρόεδρο της Ιατρικής Σχολής του Ε.Κ.Π.Α., καθηγητή Νικόλαο Αρκαδόπουλο.

Αναγόρευση του τιμωμένου:

Ανάγνωση των κειμένων του Ψηφίσματος του Τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας, της Αναγόρευσης και του Διδακτορικού Διπλώματος από τον Πρόεδρο της Ιατρικής Σχολής, καθηγητή Νικόλαο Αρκαδόπουλο.
Περιένδυση του τιμωμένου με την τήβεννο της Σχολής Επιστημών Υγείας από την Κοσμήτορα της Σχολής, καθηγήτρια Παγώνα Λάγιου.
Απόδοση του τίτλου του Μεγάλου Ευεργέτη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στον κύριο Αθανάσιο Μαρτίνο:

Ανάγνωση του Ψηφίσματος της Συγκλήτου και επίδοση τιμητικού μεταλλίου στον κύριο Αθανάσιο Μαρτίνο από τον Πρύτανη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθηγητή Γεράσιμο Σιάσο.

Ομιλία του τιμωμένου κυρίου Αθανασίου Μαρτίνου.

Π.Α.: έως 27.09.2024
e-mail: publicrelations@uoa.gr