Μαρινέλλα: Αισιόδοξα μηνύματα για την υγεία της – Υποβάλλεται σε νέες εξετάσεις

Θετικές είναι οι ενδείξεις για την πορεία της υγείας της Μαρινέλλας - Το πρωί της Δευτέρας θα υποβληθεί σε νέο κύκλο εξετάσεων που θα δείξει την πορεία της αποθεραπείας της.

Ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα που έρχονται για την πορεία της υγείας της Μαρινέλλας. Η σπουδαία ερμηνεύτρια συνεχίζει να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ ιδιοτικής κλινικής μετά το σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη.

Η κατάστασή της είναι κρίσιμη αλλά σταθερή, ωστόσο υπάρχουν κάποιες ενδείξεις οι οποίες κάνουν τους γιατρούς να είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι αφού ο οργανισμός της δείχνει να ανταποκρίνεται στη θεραπεία που λαμβάνει.

Μάλιστα, τη Δευτέρα αναμένεται να την υποβάλλουν σε νέα σειρά εξετάσεων για να διαπιστώσουν την πορεία της υγείας της. Υπενθυμίζουμε ότι η Μαρινέλλα παραμένει σε ΜΕΘ, όμως δεν έχει διασωληνωθεί.

Στο πλευρό της παραμένουν συγγενείς και φίλοι της αλλά και όλη η Ελλάδα, που στέλνει μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης προς την ίδια, με την ευχή να αναρρώσει γρήγορα και να επιστρέψει στην καθημερινότητά της.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.