Μαρινέλλα: Οι μυστικές συζητήσεις της και το «πνευματικό της καταφύγιο»

Η Μαρινέλλα φαίνεται πως έχει αρχίσει να ανακάμπτει από την περιπέτεια της υγείας της - Την ίδια στιγμή, οι μυστικές συζητήσεις της, καθώς και το «πνευματικό της καταφύγιο» αποκαλύπτουν κρυφές πτυχές της ζωής της.

Τα τρία πρώτα καθοριστικά 24ωρα για τη Μαρινέλλα έχουν περάσει. Σύμφωνα με το νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε σήμερα Δευτέρα 30/1 το πρωί «η κατάσταση της υγείας της παραμένει κρίσιμη, χωρίς μεγάλες επιπλοκές».

Ευχή όλων, να μην υπάρξει υποτροπή στην κατάσταση της υγείας της. Οι ενδείξεις όσον αφορά στον τρόπο που ανταποκρίνεται ο οργανισμός της είναι θετικές. Δεν χρειάστηκε διασωλήνωση και έχει επαφή με το περιβάλλον της, ενώ σήμερα αναμένεται να υποβληθεί σε νέες εξετάσεις.

Η ερμηνεύτρια παραμένει για πέμπτο εικοσιτετράωρο στη ΜΕΘ του ιδιωτικού θεραπευτηρίου στην Αθήνα, μετά από το σοβαρό αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη την Τετάρτη (25/09) επί σκηνής στο Ηρώδειο, την ώρα που τραγουδούσε.

Οι γιατροί είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι, ενώ σήμερα, Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου, αναμένεται να την υποβάλλουν σε νέα σειρά εξετάσεων, για να διαπιστώσουν την πορεία της υγείας της.

Οι μυστικές συζητήσεις της Μαρινέλλας με τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος μίλησε στο Buongiorno και έφερε στο φως συζητήσεις του με την Μαρινέλλα.

«Δεν ξέρω τι μεσολαβεί μεταξύ της κουίντας και της σκηνής. Νομίζω ότι αιωρούμαι, δεν ξέρω αν πατάω. Δεν νιώθω, δεν ξέρω τι γίνεται, εάν τα λέω καλά, εάν παίρνω μαζί μου τον κόσμο. Πριν βγω στην σκηνή δεν θέλω να με αγγίξει άνθρωπος. Δεν θέλω να χαριεντίζομαι πριν βγω, ούτε να μιλήσω σε κάποιον. Θέλω να πιω ένα ποτήρι νερό. Έχω νερό και πάνω στην σκηνή μαζί μου», ανέφερε.

«Κάτω από εκεί είναι η Μαρινέλλα. Βγαίνω με την φόρμα έξω, έτσι ως Μαρινέλλα χωρίς επώνυμο. Αν με δεις πώς κυκλοφορώ. Τι είμαι να βγω με την τουαλέτα; Είμαι πάντα στην ώρα μου. Έμαθα δυο πράγματα σημαντικά: «ευχαριστώ» και «συγγνώμη»», έλεγε μεταξύ άλλων στις συζητήσεις της η Μαρινέλλα με τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο.

Ποιος είναι ο αρχιμανδρίτης Παλαμάς που στέκεται δίπλα στη Μαρινέλλα

Η Μαρινέλλα τείνει να επισκέπτεται συχνά το αγαπημένο της πνευματικό καταφύγιο, το οποίο είναι το μοναστήρι της Καλλίπετρας στη Βέροια.

Ο αρχιμανδρίτης Παλαμάς, κατά κόσμον Ιωάννης Κυριλλίδης, αναφέρθηκε στην πνευματική σχέση του με την σπουδαία ερμηνεύτρια, μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή Buongiorno.

«Έχει έντονο πνευματικό κύκλο στην Αθήνα η Μαρινέλλα. Είχε και κάποια επαφή με εμάς, είχε όμως καιρό να έρθει. Είχαμε επαφή και με άλλους καλλιτέχνες. Βρίσκουν την πνευματική αγαλλίασή τους στο μοναστήρι μας. Έχει μία ιδιαίτερη πνευματικότητα, και μπορεί  να συνδυάσει τον κοσμικό τρόπο ζωής με την εσωτερική πνευματικότητά της», δήλωσε ο ίδιος.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.