Μαρινέλλα: Νέο ιατρικό ανακοινωθέν – Κρίσιμη, χωρίς επιπλοκές η κατάστασή της

Για τέταρτο 24ωρο στη ΜΕΘ η Μαρινέλλα - Τι αναφέρει το νέο ιατρικό ανακοινωθέν - Πώς εξελίσσεται η υγεία της

Νέο ιατρικό ανακοινωθέν εκδόθηκε το πρωί της Δευτέρας για την Μαρινέλλα. η οποία νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του «Υγεία» μετά το αιμορραγικό εγκεφαλικό που υπέστη επί σκηνής στο Ηρώδειο το βράδυ της περασμένης Τετάρτης.

«Η κατάσταση της υγείας της παραμένει κρίσιμη, χωρίς μεγάλες επιπλοκές», αναφέρουν οι θεράποντες γιατροί της.

Αναλυτικά το νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την Μαρινέλλα

«Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) παραμένει νοσηλευόμενη στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ μετά από σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο.

Έχοντας συμπληρώσει τέσσερα 24ωρα, η κατάστασή της παραμένει κρίσιμη χωρίς μείζονες επιπλοκές.

Οι θεράποντες ιατροί

Ηλίας Κ. Πολιτάκης – Ηλίας Ανδριανάκης – Κωνσταντίνος Σπέγγος».

Υπενθυμίζεται ότι η σπουδαία ερμηνεύτρια συνεχίζει να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ ιδιωτικής κλινικής μετά το σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη, και κατέρρευσε στη σκηνή του Ηρωδείου.

Η κατάστασή της είναι κρίσιμη αλλά σταθερή, ωστόσο υπάρχουν κάποιες ενδείξεις οι οποίες κάνουν τους γιατρούς να είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι αφού ο οργανισμός της δείχνει να ανταποκρίνεται στη θεραπεία που λαμβάνει.

Μάλιστα, τη Δευτέρα αναμένεται να την υποβάλλουν σε νέα σειρά εξετάσεων για να διαπιστώσουν την πορεία της υγείας της. Υπενθυμίζουμε ότι η Μαρινέλλα παραμένει σε ΜΕΘ, όμως δεν έχει διασωληνωθεί.

Στο πλευρό της παραμένουν συγγενείς και φίλοι της αλλά και όλη η Ελλάδα, που στέλνει μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης προς την ίδια, με την ευχή να αναρρώσει γρήγορα και να επιστρέψει στην καθημερινότητά της.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.