Μια νέα πρόταση στην τηλεοπτική μυθοπλασία φέρνει στη μικρή οθόνη το MEGA. Η δραματική σειρά «Ταμπού», το νέο σίριαλ με την υπογραφή της Βάνας Δημητρίου στο σενάριο και του Αντρέα Γεωργίου στη σκηνοθεσία κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 29/9 στις 21:00 με διπλό επεισόδιο.

Το νέο αστυνομικό θρίλερ υπόσχεται να κερδίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών από το πρώτο κιόλας λεπτό. Παρότι τα γυρίσματα ξεκίνησαν μέσα στο καλοκαίρι, η παραγωγή του MEGA έπρεπε για τις ανάγκες του σεναρίου να μεταφέρει τον τηλεθεατή στην καρδιά του χειμώνα.

Η ιστορία του «Ταμπού» ξεκινά στο χιόνι. Μια παρέα νεαρών φοιτητών διασκεδάζει στην παγωμένη επιφάνεια της λίμνης Παμβώτιδας, όταν ο πάγος σπάει και αποκαλύπτει ένα σκοτεινό μυστικό.

Το πτώμα μιας γυναίκας αναδύεται από τα κρύα νερά και ένα γαϊτανάκι εξελίξεων φέρνει τους πρωταγωνιστές της σειράς αντιμέτωπους με το δίλημμα της συγκάλυψης.

Τα γυρίσματα με χρήση ειδικών εφέ

Η παραγωγή του MEGA ταξίδεψε στη Ρουμανία προκειμένου να πραγματοποιήσει εκεί εξειδικευμένα γυρίσματα σε στούντιο κινηματογράφησης που έχει συνεργαστεί με μεγάλες διεθνείς παραγωγές.

Ο Αντρέας Γεωργίου, το συνεργείο της σειράς και δυο από τους πρωταγωνιστές βρέθηκαν στο Βουκουρέστι όπου στήθηκε μια ειδική πλατφόρμα με φωτισμό led και τεχνητό χιόνι, η οποία δίνει την αίσθηση της παγωμένης επιφάνειας.

Παράλληλα, ειδικοί κάμεραμεν ανέλαβαν τις υποβρύχιες λήψεις στο νερό, σε πισίνα του στούντιο.

Γυρίσματα σε Γιάννενα, Αθήνα και Ρώμη

Η βασική ιστορία της σειράς «Ταμπού» διαδραματίζεται στην πανέμορφη πόλη των Ιωαννίνων. Ωστόσο, πέραν των εξειδικευμένων γυρισμάτων στη Ρουμανία, η νέα παραγωγή του MEGA έχει ήδη κάνει γυρίσματα και στην Αθήνα. Το Σαββατοκύριακο αυτό, μέρος της παραγωγής θα βρεθεί στην Ιταλία και συγκεκριμένα στην αιώνια πόλη, όπου θα γυριστούν σκηνές με φόντο τα γραφικά σημεία της Ρώμης.

Μια πλειάδα αγαπημένων ηθοποιών συναντώνται μπροστά από την κάμερα στη σειρά «Ταμπού» και συμπράττουν με νέους και ταλαντούχους συναδέλφους που θα διαδραματίσουν κεντρικό ρόλο στην εξέλιξη της πλοκής.

Το μυστικό-ταμπού της οικογένειας Καρτάλη

Στο επίκεντρο του «Ταμπού», η οικογένεια Καρτάλη. Τέσσερα αδέρφια πολύ διαφορετικά μεταξύ τους, που όμως είναι πολύ δεμένα μεταξύ τους. Τους ενώνει ένα μυστικό-ταμπού από το παρελθόν, μια σκιά που πλανάται πάνω από τις ζωές τους μέχρι και σήμερα.

Ο Λουκιανός Καρτάλης (Μέμος Μπεγνής) είναι καθηγητής φυσικής στο πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Πατέρας δύο παιδιών και παντρεμένος με την Μάρθα (Κατερίνα Μισιχρόνη). Μια νεφελώδης υπόθεση εκβιασμού θα κλονίσει την εμπιστοσύνη που έχει χτίσει στους δικούς του ανθρώπους.

Ο Γαβριήλ Καρτάλης (Θεοχάρης Ιωαννίδης), πιλότος στο επάγγελμα. Ορκισμένος εργένης που λατρεύει τα ανίψια του και είναι εκεί για να τα στηρίξει σε κάθε τους απόφαση. Ένας έρωτας από το παρελθόν του «χτυπά και πάλι την πόρτα» και τον κάνει να αναθεωρήσει την κοσμοθεωρία του για τη συντροφικότητα.

Τέλος, ο Έκτορας Καρτάλης (Ιάσονας Χρόνης), ο βενιαμίν της οικογένειας είναι δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός. Ο γάμος του με τη Μελία (Νίκη Βακάλη) ναυάγησε στο εγωκεντρικό χαρακτήρα της συζύγου του. Εδώ και κάποιους μήνες έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της Πέρσας (Δώρα Μπηλιώνη) με την οποία συνεργάζονται στο ραδιόφωνο, όμως η ανακοίνωση αυτής της σχέσης αναμένεται να συναντήσει πολλά εμπόδια.

Η αδερφή της οικογένειας, Αλεξάνδρα (Εβίτα Αγαΐτση) έχει εγκαταλείψει το πατρικό τους σπίτι εδώ και πολλά χρόνια και φαίνεται απρόθυμη να γυρίσει στα Ιωάννινα.

Στον περίγυρο της οικογένειας φίλοι και ορκισμένοι εχθροί. Ένα μπαράζ φόνων θα ανακινήσει τα πάθη, θα αναμοχλεύσει αμαρτίες του παρελθόντος και θα φέρει στην επιφάνεια μυστικά που μπορεί να αλλάξουν για πάντα τις ζωές των πρωταγωνιστών της σειράς.

Την βασική πλοκή του «Ταμπού» συμπληρώνει μία παρέα φοιτητών που ζει τα πρώτα ερωτικά σκιρτήματα στις όχθες της ειδυλλιακής λίμνης των Ιωαννίνων. Νέοι γεμάτοι όνειρα και ελπίδες για το μέλλον που προσπαθούν να βρουν τα πατήματά τους σε ένα αφιλόξενο και συχνά εχθρικό περιβάλλον.

«Ταμπού»: Πόσα μυστικά – ταμπού αντέχουν να μείνουν στο σκοτάδι;

Πόσα μυστικά – ταμπού από το παρελθόν αντέχουν να μείνουν στο σκοτάδι; Ποια συμφέροντα έρχονται να αγνοήσουν τους ηθικούς κανόνες; Ένα ψηφιδωτό από συνταρακτικές ιστορίες αρχίζει να αποκαλύπτεται από το βράδυ της Κυριακής 29 Σεπτεμβρίου στο MEGA.