Κέρκυρα: Ομολόγησε τη συζυγοκτονία η 49χρονη – Συχνή η βία στο ζευγάρι – Σε σοκ η κόρη τους

Η συζυγοκτονία έγινε στο σπίτι του ζευγαριού παρουσία της 11χρονης κόρης του που έπαθε σοκ και παρακολουθείται από ψυχολόγο της αστυνομίας. Κανόνας η βία ανάμεσα στο ζευγάρι.

Οικογενειακή ήταν τελικά η τραγωδία που εκτυλίχθηκε στο Πέραμα της Κέρκυρας όπου σημειώθηκε συζυγοκτονία. Η  49χρονη σύζυγος ομολόγησε ότι τραυμάτισε με μαχαίρι τον 69χρονο σύζυγό της.

Η δολοφονία έγινε στο σπίτι του ζευγαριού όπου βρισκόταν  και η 11χρονη κόρη τους. Η ανήλικη όταν είδε τον πατέρα της νεκρό, σε κατάσταση σοκ κάλεσε την αστυνομία ενημερώνοντας για το περιστατικό.

Τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο

Οι αστυνομικές αρχές έσπευσαν στο σημείο, όπου εντόπισαν το θύμα με μοιραίο τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανώς μαχαίρι. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας και της Σήμανσης προχώρησαν σε προανάκριση, συλλέγοντας στοιχεία και καταθέσεις από γείτονες, ώστε να διαλευκάνουν τα αίτια του εγκλήματος. Η 49χρονη προσήχθη από την πρώτη στιγμή στην Ασφάλεια Κέρκυρας, όπου φέρεται να ομολόγησε τις πράξεις της.

Οι διαπιστώσεις του ιατροδικαστή

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ Μαρία Παγκράτη, ο ιατροδικαστής Κέρκυρας διαπίστωσε ότι το θύμα έφερε τραύμα από νύσσον και τέμνον όργανο, το οποίο εντοπίζεται στην αριστερή υποκλείδια χώρα από μαχαίρι μήκους 20 εκ. σαν αυτό που βρέθηκε σε κάδο. Η ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται να ρίξει περαιτέρω φως στις συνθήκες του θανάτου. Το 11χρονο κορίτσι βρίσκεται υπό την φροντίδα της Αστυνομίας με ψυχολόγο.

Ενδοοικογενειακή βία με παρελθόν

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρχαν παλαιότερες καταγγελίες για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας και από τις δύο πλευρές, με την αστυνομία να έχει επέμβει σε προηγούμενες αντιπαραθέσεις μεταξύ του ζευγαριού.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.