Ένα αγόρι φαίνεται ότι ήταν η αφορμή για την κόντρα που κατέληξε στον ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα. Το κορίτσι παραμένει σοκαρισμένο από την άγρια επίθεση που δέχτηκε από δύο συνομίληκές της και δεν έχει καταφέρει να επιστρέφει στο σχολείο.

«Σε μία μονοήμερη εκδρομή που είχαμε πάει στα τέλη της δευτέρας γυμνασίου είχαν τσακωθεί, είχε βρίσει η μία την άλλη και από τότε έχουν μία αντιπαλότητα, είχαν βριστεί γιατί η μία κράζει την άλλη πίσω απ’ την πλάτη της. Η αφορμή ήταν ένα αγόρι», είπε συμμαθητής της στο Star.

Όπως είπε ο πατέρας του θύματος, οι δράστες προκαλούν, προσπαθώντας να εμφανιστούν ως θύματα της υπόθεσης.

«Κάνουμε όλα όσα πρέπει για να μπορούμε κάποια στιγμή να επανέλθουμε σε μια κανονικότητα, όσο είναι αυτό εφικτό με αυτές να κυκλοφορούν ελεύθερες. Φοβόμαστε μήπως υπάρξει συνέχεια. Είναι κάτω των 15 ετών και δεν προβλέπεται για αυτά κάποια σύλληψη, προφυλάκιση. Με το σχολείο είναι ένα ερώτημα, κάποια στιγμή θα επιστρέψει, αλλά δεν είναι σε θέση ακόμα να επιστρέψει» δήλωσε.

«Η μία έχει αποχωρήσει ήδη από πέρσι από το σχολείο από την πρώτη μας καταγγελία τον Μάιο, γιατί είναι μία ιστορία που κρατάει πολύ καιρό, έχουν καταγγελθεί και οι δύο ανήλικες» είπε για τα κορίτσια που ξυλοκόπησαν την κόρη του.