Μαρίλια Μητρούση: «Δεν θα συνεργαζόμουν επαγγελματικά με τους γονείς μου»

Στην εκπομπή Buongiorno μίλησε η νεαρή ηθοποιός Μαρίλια Μητρούση που φέτος θα πρωταγωνιστεί στη σειρά «Ταμπού» στο MEGA. Η νέα πρόταση μυθοπλασίας της τριάδας των επιτυχιών - Αντρέα Γεωργίου, Βάνας Δημητρίου, Κούλλη Νικολάου - κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, στις 21:00 με διπλό επεισόδιο. 

«Ο Αντρέας Γεωργίου για μένα ήταν και είναι το «ταβάνι». Έστελνα εγώ βιογραφικά, προσπαθούσα, και κάποια στιγμή ήρθε και με είδε στην παράσταση ο Κούλλης Νικολάου. Ο Αντρέας με ήξερε ήδη, και μετά ήρθε και η πρόταση» είπε αρχικά η Μαρίλια Μητρούση για τη νέα της συνεργασία.

Αναφερόμενη στην αστυνομική σειρά που έχει ήδη κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών δήλωσε. «Θα σου πω ότι σε αυτή την σειρά τα φαινόμενα απατούν γενικώς. Βλέπεις κάποιους ανθρώπους και δεν ξέρεις τι ταμπού έχουν στη ζωή τους και έχουν αυτές τις συμπεριφορές που έχουν. Εγώ πιστεύω ότι αυτό το κορίτσι είναι πάρα πολύ πληγωμένο», σημείωσε για τον ρόλο της στη νέα σειρά. Η Μαρίλια υποδύεται την φοιτήτρια Φυσικής στο πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Βασανισμένο παιδί, με πολλά τραύματα από το παρελθόν, έχει βάλει στόχο να ζήσει για πάντα σε οποιοδήποτε μέρος στο εξωτερικό, αρκεί να βρίσκεται εκτός Ελλάδας.

Μαρίλια Μητρούση: «Είμαστε φίλοι με τον Νικόλα Μακρή»

Για τις ερωτικές σκηνές και την προσωπική ζωή της: «είναι ανώτερος από αυτό, δεν νομίζω να τον ενοχλεί ή δεν μου το δείχνει. Εγώ θα είχα φρικάρει γιατί είμαι και ζηλιάρα. Έχω κοιτάξει και κινητό, και έχω παρακολουθήσει, αλλά δεν θα το ξαναέκανα ποτέ».  Η ηθοποιός ερωτήθηκε και για τη σχέση που είχε στο παρελθόν με έναν από τους συμπρωταγωνιστές της στη σειρά «Ταμπού». «Είμαστε φίλοι με τον Νικόλα Μακρή. Είναι σαν αδερφός μου, έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε, οπότε είναι μόνο φιλική η σχέση», είπε.

«Τι να κάνει ο γονιός μου; Να πάρει κάποιον και να του ζητήσει να δει το παιδί του. Αν εγώ δεν κάνω, αργά ή γρήγορα, θα μπει από μόνο του ένα στοπ. Η αλήθεια είναι ό, τι έχω κάνει μέχρι σήμερα, αν και δεν το πιστεύουν γενικά, το έχω κάνει εντελώς μόνη μου» είπε αναφερόμενη στο γεγονός πως και οι δυο της γονείς είναι ηθοποιοί, ο Μιχάλης Μητρούσης και η Ρουμπίνη Βασιλακοπούλου. «Δεν είμαι το παιδί της Ρουμπίνης και του Μιχάλη. Είμαι μια ηθοποιός που προσπαθεί από μόνη της να χαράξει αυτόφωτα τον δικό της δρόμο της» συμπλήρωσε. Όπως τόνισε άλλωστε η Μαρίλια Μητρούση: «Δεν θα συνεργαζόμουν επαγγελματικά με τους γονείς μου και τον σύντροφό μου».

«Η υπόθεση με τον Αλέξη Γεωργούλη με έφερε σε δύσκολη θέση. Δεν μου αρέσει να κρίνω την ζωή κανενός και δεν μου αρέσει να έχω γνώμη για τις επιλογές των άλλων ανθρώπων είτε είναι αληθείς είτε δεν είναι. Επομένως δεν μπορών να πω τη γνώμη μου για κάτι που δεν γνωρίζω και δεν με αφορά», σχολίασε κλείνοντας.

Πρεμιέρα για τη σειρά του MEGA, «Ταμπού» αυτή την Κυριακή

Η νέα δραματική σειρά του MEGA, «Ταμπού», κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στις 21:00 και υπόσχεται να προσφέρει ανατροπές και αστυνομικό μυστήριο στους τηλεθεατές. Μια νέα πρόταση γεμάτη ανατροπές, αστυνομικό μυστήριο και καλά κρυμμένα μυστικά-ταμπού που όμως έρχονται αργά ή γρήγορα στην επιφάνεια. Με γυρίσματα στα ατμοσφαιρικά Ιωάννινα και μια πλειάδα αγαπημένων ηθοποιών, η σειρά «Ταμπού» φιλοδοξεί να κερδίσει τις καρδιές των τηλεθεατών.

Πόσα μυστικά – ταμπού από το παρελθόν αντέχουν να μείνουν στο σκοτάδι; Ποια συμφέροντα έρχονται να αγνοήσουν τους ηθικούς κανόνες; Ένα ψηφιδωτό από συνταρακτικές ιστορίες αρχίζει να αποκαλύπτεται από το βράδυ της Κυριακής.

Δείτε το τρέιλερ της νέας σειράς:

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.