Στη δύσκολη περιπέτεια υγείας που βιώνει τις τελευταίες ώρες η Μαρινέλλα μετά το αιμορραγικό εγκεφαλικό, αναφέρθηκε ο Λάκης Λαζόπουλος.

Μιλώντας στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, ο κ. Λαζόπουλος έκανε λόγο για ένα σοκαριστικό γεγονός, ενώ αναφέρθηκε και στο μεγαλείο της σπουδαίας Ελληνίδας ερμηνεύτριας.«Ήταν ένα σοκαριστικό γεγονός. Είναι μια λέξη που την έχουν πει. Ήταν σοκαριστικό για το παιδί της. Σε κάθε καλλιτέχνη μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε στη σκηνή. Αυτό που είδαμε ήταν μια συμπαραγωγή του θεού και της Μαρινέλλας. Μπήκε στη σκηνή με ένα πολύ ωραίο, τραγούδησε ακαπέλα κάτι που το συνηθίζει να το κάνει στο τέλος της συναυλίας, ο κόσμος την αποθέωσε.

«Πάντα η Μαρινέλλα υπερβαίνει τον χρόνο»

Ο ίδιος ανέφερε ότι όλος ο κόσμος κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, ενώ μετέφερε και τα λόγια που είπε η Μαρινέλλα στον Αντώνη Ρέμο όταν μεταφέρθηκε στο καμαρίνι της, ρωτώντας τον για την επόμενη διαθέσιμη ημερομηνία στο Ηρώδειο για να επαναλάβει τη συναυλία που ακυρώθηκε: «Κάποια στιγμή όλοι καταλάβαμε ότι κάτι συνέβαινε. Πήγα να τρέξω πάνω αλλά ξέρω ότι η Μαρινέλλα, ότι ζει, το ζει μόνη της. Πάντα η Μαρινέλλα υπερβαίνει τον χρόνο Έπεσε τόσο μαλακά, έπεσε τόσο θεατρικά, τόσο ήρεμα. Εύχομαι και ευχόμαστε όλοι να το ξεπεράσει. Η Μαρινέλλα ρωτούσε τον Αντώνη Ρέμο αν υπάρχει την επόμενη εβδομάδα διαθέσιμη ημερομηνία για να κάνει τη συναυλία στο Ηρώδειο Έκανε υπερπροσπάθεια. Κατάλαβα ότι είχε μεγάλη δυσκολία να διαβάσει τους στίχους στο μόνιτορ όμως έμεινε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο».

«Είναι δυνατόν το Ηρώδειο να μην έχει ασθενοφόρο»

Παράλληλα, ο Λάκης Λαζόπουλος ευχήθηκε να ξεπεράσει γρήγορα το πρόβλημα υγείας ενώ στάθηκε και στο γεγονός ότι το Ηρώδειο δεν διαθέτει ασθενοφόρο: «Είναι κρίσιμες οι επόμενες ώρες και θέλουν να το ξεπεράσει και να αποκατασταθεί η βλάβη της γρήγορα. Η Μαρινέλλα είναι ένα πολύ σπουδαίο μέρος της ιστορίας μας Το Ηρώδειο δεν έχει ένα ασθενοφόρο, δεν υπήρχε φαρμακείο. Σε ένα θέατρο 5.500 ανθρώπων είναι δυνατόν να μην υπάρχει ένα ασθενοφόρο;»