Το καλοκαίρι οδεύει προς το τέλος του (τρόπος του λέγειν δηλαδή), οι χειμερινές αίθουσες ανοίγουν (όχι ότι έκλεισαν οι θερινές βέβαια) και το Σινεμά ξαναβγαίνει στη Σέντρα με τον Αντώνη Καρπετόπουλο και τον Γιάννη Ζουμπουλάκη στο podcast «Σινεμά στη σέντρα». Ελαφρώς ανανεωμένο.

Ο αθλητικογράφος του Βήματος Αντώνης Καρπετόπουλος και ο κριτικός κινηματογράφου του Βήματος Γιάννης Ζουμπουλάκης ρίχνονται ξανά στην αρένα των συγκρούσεων και της ανταλλαγής απόψεων με άξονα τον κινηματογράφο.

Κάθε Πέμπτη οι δύο δημοσιογράφοι θα «αρπάζουν» το στοιχείο μιας ταινίας από την επικαιρότητα και θα του… αλλάζουν τα φώτα κάνοντας μια αναδρομή στην κινηματογραφική του Ιστορία. Με χιούμορ, με πληροφορίες, με προτάσεις, με προσωπικό γούστο, με τα πάντα.

Στο σημερινό επεισόδιο: Ξεκινούν με τους… serial killers το χειρότερο είδος «κινηματογραφικού ήρωα» που υπάρχει αλλά καλώς ή κακώς και ένα από τα πιο δημοφιλή. Την αφορμή για την συζήτηση δίνει η ταινία της Ανα Κέντρικ «Ραντεβού με έναν serial killer» που από την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου ανοίγει στα σινεμά.

Κάνε εγγραφή στο Podcast «Σινεμά στη Σέντρα» σε Spotify και Apple Podcasts, και ενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις για να ακούς κάθε ημέρα πρώτος/η τα νέα επεισόδια!